@Onrcann İkisininde ekran kartları çok giriş seviyesinde kalıyor, GTA V'i biraz zor oynarsın.
Ayrıca aralarında işlemci farklı devasa. Ucuz olanda i7 860 var bu en eski i7 işlemci serisinin bir üyesi. Diğer bilgisayardaki i7 6700 ise şuan en güncel 6. nesil Intel Skylake ailesinin O.C edilemeyen en güçlü işlemcisi. Aralarında devasa fark var aslında ama yinede bu fark ekran kartına yansımadığı için ikisi de sana GTA V'den tat aldırmaz.
2.304 liraya aşağıdaki gibi bir sistem toplarsan, 1080p en yüksek ayarlarda GTA V ver benzeri oyunları uzun süre yüksek performans elde ederek oynayabilirsin.
Merak ettim ve i7 6700'lü sistemdeki tüm parçaların en ucuzlarını araştırdım. Çıkan en ucuz fiyat sonuçlarını topladım ve sonuç 2.284 lira çıktı. Yani bu herifler 2.300 liralık ürünü çok düşük karla mı satıyorlar toplayıp gönderdikleri bilgisayarı? Hiç sanmam dolandırıcı olma ihtimallerine kesin gözüyle bakıyorum. Muhtemelen paketi daha önce açılmış, değiştirilmiş, iade edilmiş, kullanılmış yada ikinci el olarak satın alınmış ürünleri toplayıp satarak kar elde ediyorlar. Üstelik ürün özelliklerinin yazılı olduğu metinde cahil insanlara daha iyi pazarlama yapmak için, önemsiz yerleri kalın kırmızı yazı ile vurgulamışlar. Örneğin; R7 240
4GB,
1TB HDD gibi.
Lütfen akılcı alışveriş yapın!