Merhaba, kısaca anlatmak gerekirse Google'da gezerken falan bir şey olmuyor ama herhangi bir oyuna girdiğimde 5-10 dk sonrasında VIDEO_TDR_FAILURE "nvlddmkm.sys" hatası alıyorum. Bilgisayari FurMark testine soktum direkt kapandı bilgisayar yardımcı olursanız sevinirim.
@181951 Satıcı ile konuştum direkt olarak kasayı istiyorlar en gec 2 haftada elime ulaşırmış geri beklemek istemiyorum sahsen driveri silip falan tekrar kurduğumda saatlerce bakabiliyorum ama yeniden başlatınca hep aynı hata 1 haftadır ne kafa bıraktı ne başka birşey
@181951 ve monitorum 19 inç ama 1024x768 harici birşey kullanamıyorum ekranım çok karıncalanıyor ve yazılar okunmuyor 1024x768 harici birşey yaparsam
@181951 Satıcı ile konuştum direkt olarak kasayı istiyorlar en gec 2 haftada elime ulaşırmış geri beklemek istemiyorum sahsen driveri silip falan tekrar kurduğumda saatlerce bakabiliyorum ama yeniden başlatınca hep aynı hata 1 haftadır ne kafa bıraktı ne başka bir şey
@181951 ve monitörüm 19 inç ama 1024x768 harici bir şey kullanamıyorum ekranım çok karıncalanıyor ve yazılar okunmuyor 1024x768 harici bir şey yaparsam