FSP HV Pro 550W aldım, şimdi ise işlemcime overclock yaparak darboğazı olabildiğince düşürmek istiyorum. Bu yüzden de sizlerden yardım istiyorum. Anakartım ASUS P7P55LX. Bu anakartla bu işlemciye nasıl overclock yaparım?
Ekran kartınız nedir?
İşlemciniz bildiğim kadarıyla overclock için uygun değil. Xeon bir işlemciyle overclock yapıp güzel bir soğutucuyla besleyebilirsiniz. Ekran kartını satın aldınız mı?Sapphire RX 570 Pulse ITX 8 GB.
İşlemciniz bildiğim kadarıyla overclock için uygun değil. Xeon bir işlemciyle overclock yapıp güzel bir soğutucuyla besleyebilirsiniz. Ekran kartını satın aldınız mı?
Ekran kartınıza undervolt yapabilirsiniz, ve oyunlarda ayarları mümkün olduğunca yükseğe çekerek yükü ekran kartına bindirebilirsiniz.Ekran kartımı aldım soğutmam bulunmakta tek sorun varki işlemci alamam peki işlemci almadan darboğazı nasıl düşürebilirim?
Ekran kartınıza undervolt yapabilirsiniz, ve oyunlarda ayarları mümkün olduğunca yükseğe çekerek yükü ekran kartına bindirebilirsiniz.
i7 870'in overclock desteği var. Kendim X3440 işlemci Gigabyte H55-UD3h anakart ile 3.92 GHz'de kullanıyorum.
Bu konuya bakabilirsiniz, işin erbabı değilim ustalarından bilgi almak daha doğru olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.