i7 8700 vs Ryzen 5 2600X

0x2121

Megapat
Makaleler
2
Yeni sistem topluyorum ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Ekran kartı olarak GTX 1070 veya GTX 1080 kullanacağım.

GTX 1070 veya 1080 alıcağınıza göre hedef 2K ve üzeri olmalı diye tahmin ediyorum, Ryzen veya İntel tercih etseniz bile FPS kaybı vs. olmayacak, hatta İntel sürekli soket, yonga seti değiştirdiğini varsayınca Ryzen daha avantajlı oluyor.

Tabii ki karşılaştırılır. Aralarındaki fark komik bir şekilde %10.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok üzücü değil mi? Yarı fiyatına aynı işlemciyi alabilecek olmanız gerçeği. #IntelSoyguncudur #ÇareRyzen

Tabii ki karşılaştırılır. Aralarındaki fark komik bir şekilde %10.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok üzücü değil mi? Yarı fiyatına aynı işlemciyi alabilecek olmanız gerçeği. #IntelSoyguncudur #ÇareRyzen

Kardeş yalnız biz İ7 8700 ile Ryzen 5 2600X ile karşılaştırıyoruz ama sende haklısın. #ÇareRyzen

Kardeş yalnız biz İ7 8700 ile Ryzen 5 2600X ile karşılaştırıyoruz ama sende haklısın. #ÇareRyzen
8700k daha bile güçlü dostum. Demek ki 8700 ile karşılaştırılsa, daha da dramatik bir sonuç çıkacak.

Adamlar orta segment işlemcilerine 6 çekirdek / 12 izlek koyuyorlar, Intel ise bunu ancak 2000 parelik işlemcilerine koymayı hak görüyor. Yersen...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı