i7 8700 Vs Ryzen 7 2700X

Merhaba arkadaşlar. Geçen haftalarda AMD RX 580 ekran kartı aldım fakat şu anki işlemcim ile darboğaz yapıyor. Bu yüzden değiştireceğim işlemcimi ve anakartımı 2.500 TL bütçe var sadece işlemci için sizce İ7 8700 mi yoksa Ryzen 7 2700X mi almalıyım?
2500 tl ye nasıl anakart + işlemci değiştireceksin ki?
Sorun yanlış şu şekilde olmalı Ekran kartım bu bütçem bu ilerisi içinde yüksek performans alabileceğim kombin ne olur demeliydin. :)
Bence alabileceğin Ryzen 5 2600x 1500 TL + X370 / X470

Bir şey daha var bende unuttum şimdi ekliyorum Kasan ATX mATX mi? PSU uygun mu bakmak lazım:)

Mesela bu ürün: GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3 AMD X370 AMD Soket AM4 DDR4 3200MHz(O.C) DVI HDMI Anakart | ITOPYA

Tüm sistem özelliklerini belirt belki gereksiz masraf yapıyorsun. Daha sağlıklı öneriler gelecektir.

Son düzenleme:
2500 tl ye nasıl anakart + işlemci değiştireceksin ki?
Sorun yanlış şu şekilde olmalı Ekran kartım bu bütçem bu ilerisi içinde yüksek performans alabileceğim kombin ne olur demeliydin. :)
Bence alabileceğin Ryzen 5 2600x 1500 TL + X370 / X470

Bir şey daha var bende unuttum şimdi ekliyorum Kasan ATX mATX mi? PSU uygun mu bakmak lazım:)

Mesela bu ürün: GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3 AMD X370 AMD Soket AM4 DDR4 3200MHz(O.C) DVI HDMI Anakart | ITOPYA

Tüm sistem özelliklerini belirt belki gereksiz masraf yapıyorsun. Daha sağlıklı öneriler gelecektir.
Kardeşim tam okursan orada sadece işlemci için yazıyor :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı