i7 8700 yüksek kullanım

Spoksi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar i7 8700 işlemcim var ama dün akşamdan beri %50 altına inmeyen bir kullanım söz konusu. Forza Horizon 4 iniyor ama oyunu daha önce de indirmiştim, hiç bu kadar olmamıştı. 2. kere virüs taraması yapıyorum şu an, 1. seferde bir şey çıkmadı ama yine de bir daha yapıyorum.

Sizce sorun nedir?
Not: Opera'yı açarken %90 seviyesine kadar çıkıyor.
Ekstra: Arkadaşlar şu anlık (12.28) %20-%30 seviyelerine geri düştü ama neden az önce o kadar yüksekti anlayamadım. Sizce nedeni ne olabilir? (arkada hala oyun iniyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
GHz dusuklugu vs. var mi? Ayrica anlik olarak cikmasinda sorun yok bence. Ekran goruntusunde yuksek olmasi normal, zira virus taramasi yapiyorsunuz.

Kasperksy ile tarama yapın. Saçma gelebilir. Bende de aynı problem vardı. Boştayken %70 kullanılıyordu. Tarama yaptım, şuan %30 civarlarında

Hocam, zaten ESET ve MS Store yarısını kullanıyor. Discord da açık. Normal gözüküyor. ESET sistemi çok yoruyor.

GHz dusuklugu vs. var mi? Ayrica anlik olarak cikmasinda sorun yok bence. Ekran goruntusunde yuksek olmasi normal, zira virus taramasi yapiyorsunuz.

Hocam her zamanki gibi 4.2GHz de çalışıyor buraya konuyu açmadan önce bilgisayarı kapatıp açtım ondan önce virüs taraması yapmazken oyun inerken %60 civarında kullanıyordu kapatıp açınca SS'lerde olduğu gibi bir kullanıma çıktı şimdi ise %30-+40 arası takılıyor.

Hocam, zaten ESET ve ms Store yarısını kullanıyor. Discord da açık. Normal gözüküyor. ESET sistemi çok yoruyor.

Hocam ESET'i başlatmadan önce de çok kullanılıyordu acaba virüs var mı diye taratmak için açtım.

Tamam hocam. Tarama bitsin bakarsınız. Store da kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…