i7 8700K için anakart önerisi

varstas

Kilopat
Merhaba, i7-8700K için anakart modeline karar vermeye çalışıyorum. Aşağıdaki modellerden hangisini tercih etmeliyim? Benim için anakartta Wi-Fi olması gerekiyor.

1. ASUS ROG STRIX Z370-E
2. MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC
3. GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7

Ya da bunların dışında önereceğiniz başka bir model olur mu?

Bütçenizi belirtmenizde fayda var üstün sınırı yok çünkü

Bütçenizi belirtmenizde fayda var üstün sınırı yok çünkü

Doğru söylüyorsunuz. Şöyle belirteyim 200-220 $ gibi bir bütçe ayırdım anakart için ancak bu bütçeyi 20-30 $ daha esnetebilirim.

Benim kendimce bulduğum modeller bunlar, ancak hangisi hangisinden daha üstündür ya da bu para bunlara verilmez onun yerine git bunu al veya bu kadar para veriyorsan biraz daha ver şunu al diyebileceğiniz modeller varsa onları duymak isterim.

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Asus olanda dahili Wifi mevcut. MSI olandan Wifi kartı çıkıyor, kendim kurmuştum birine. Gigabyte olanda göremedim.

Düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5 modeli olacak yanlış yazmışım.

Dahili ve sonradan takılma wifi kart arasındaki fark nedir? Fikriniz var mı?

MSI Z370 Godlike Gaming önerimdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dahili ve sonradan takılma wifi kart arasındaki fark nedir? Fikriniz var mı?
Anakartta olan dahili Wifi sonradan aldığınızdan daha kaliteli olabilir. Bu durum tam tersi de olabilir. Düzgün bir Wifi kartı 150TL civarındadır.
Fazla uzaklık yoksa farkı olacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…