i7 8700K ve GTX 1060 sistem kasma hissi

Scele

Decapat
Şimdi sistemimi yazayım öncelikle;
  • i7 8700K 3.7 GHz
  • * 16 GB RAM
  • * ASUS TURBO-GTX1060-6G DVI 2HDMI 2DP 6GD5
  • * Zowie XL LCD (Benq Xl2411 24' HD Gaming Led)
  • * Windows 10 (1803 sürüm- is derlemesi 17.134.471)
  • * 2 ekran kullanıyorum BenQ 144Hz 1920*1080 digeri 60Hz 1440*900 Tek ekran kartı ile çalışıyor iki ekran da
  • * 2 disk kullanıyorum SSD 150 GB olduğu için. Sadece Windows kurulu, bütün oyunlar vb. HDD'ye yüklü.
Arkadaşlar sorun Overwatch oyununda. Bu sisteme ragmen hızlı dönüşlerde yırtılma oluyor ve herolar kare atlıyor gibi oluyor. Denemediğim, yapmadığım şey kalmadı desem yeri var. Zaten çoğu ayarı da Technopat ailesinin yazdıklarına okuduklarıma göre yaptım. Bütün ayarlarım oyun içi lowda gerçi grafik kartı ayarlarında da lowda desek yeri var.
Sıkıntıyı anlayamadım. Bunun çözümü nedir? Ya sanırsın darboğaz var ama FPS düşmüyor ki, içinden çıkamadım işin.
Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar herkese.

Size grafik ayalarının resimini de gönderiyorum.

nvidia1.png
nvidia2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör frekansında yani 144 FPS sabit almadığınız sürece bu tür problemler olur. Bunu da ancak G-Sync çözebiliyor.
Düşey senkronizasyon deneyebilirsiniz.

Özür dilerim yazım yanlışları yaptığım için ceza aldım cevap yazamadım :( SSD ye yükledim oyunu birde sanal çekirdek sayısını msconfig üzerinden 1 seçiliymiş 12 yaptım (bir faydası olur mu hiç bilmiyorum zaten olmadıda adminimizin dediği gibi delinin biri kuyuya taş atmış hesabı) makinaya res attıp inanırmısınız 3 4 oyun sorun yoktu şimdi tekrar sağa sola hızlı dönüşlerde kaymalar oluyor.G-Sync bende yok ama v-sync yi açmak istemiyorum sabitliyor bu sefer fps yi yırtılma olmuyor fakat mouse tepkimesinde gecikme oluyor bu seferde(rapor hızı 1000ms seçili) :S Ramlarim 2400 mhz 8+8 acaba yetersiz kalıyor mu diye düşünüyorum.Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum aynı sorun başka oyunda oluyor mu diye araştırdım battlefield 5 de aynı sorun saga sola hızlı dönmediğim sürece sorun yok.
Çözümü yok sanırım bi teknik servise gideceğiz anlaşılan :(
Söylemeyi unuttuğum şey tek ekran kartıyla 2 monitöre görüntü veriyorum biri 60hz biri 144hz acaba bu olabilir mi sorun ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı