En basit aşamayı aştık diski sökmemize rağmen sorun devam ediyorsa. İşletim sisteminiz en son güncellemeleri aldı mı ? Aldıysa eğer güncellemeleri silerek ve ekran kartı sürücünüzü en son sürüm olan 391.01 sürümüne güncelleyiniz.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Genelde yeni gelen güncellemeler ile stabilite sorunu yaşanabilmektedir ben bile en son sürüm olan 1511 sürümüne daha dün geçişi gerçekleştirdim ilk çıktığında çok fazla blue screen ve donma sorunu yaşamıştım.
Kullandığınız ana karta ait olan biosu son sürüme güncelleyin. Virüs programı olarak güncel Kaspersky ürününü kullanarak taratabilirsiniz. Anti virüs olarak kullandığınız yazılıma bağlı bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz varsa eğer onu' da kaldırın geçici olarak.
Bütün bunlara ek olarak yasal olmayan yazılım Windows 10 ve Office kullanıyorsanız bunlarda sorun yaşatır ona göre yönteminizi değiştirin.
Legal olmayan bir yöntem ile işletim sistemi ya da Office olan sistemde sorun yaşandığında en garanti çözüm sistemi sıfırlamak.
Bu yazdıklarımdan öte bir şey yok şu an için başka denemeden görmek çok zor ilerisini.