i7 8700K ve GTX 1080 sistem 7000TL eder mi?

B serisinin en iyilerinden bir anakart var. SSD bunda da Toshiba alınabiliyor 30TL farkla. RAM için bir şey diyemem ama çok fark etmeyecektir. 400TL ile giriş seviyesi bir sıvı soğutma alınır ki bu da 3600X için fazlasıyla yeterlidir. Sonuçta sıfır ve daha güçlü bir sistem oluyor birkaç yerden kısmakta bir sorun görmüyorum.
TUF serisi mi B450'nin en iyilerinden? Listeyi incele ki ne kadar iyi olursa olsun üst düzey bir anakart ile orta düzey anakartı karşılaştırmak doğru değil. Geri kalan saydığım her şey de bileşen olarak arttığından iyi, sistem olarak iyi kötü tartışması yapmıyorum. Ayrıca adamın sıvı soğutması giriş seviyesi değil.
Zotac marka nedir yahu ? Daha elverişli sistem toplanabilir. Intel git Gide kötüleşiyor bence. Hemen fanboyluk diyeceksiniz fakat tevhnopat bunu kendi paylaştı AMD overclock geçti abi. AMD tabanlı taş sistem toplanır bu fiyata. Fazla fiyat söylüyorsunuz. ( Kimse benle tartışmaya girmesin kalbinizi kırarım.)
Dostum okuduğunu anlamadan yorum yapma, konu Intel ya da AMD mevzusu değil, kimse Intel şuan AMD'den iyi demiyor. Bileşenler arasındaki kalite farkından dolayı fiyat yüksek olabilir onu tartışıyoruz.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 43
Saka gibi yorumlar :)
1080 e 5000 tl diyen arkadas bir zahmet kimseye donanim konusunda yardimci olmasin. 2200 liraya milyon tane 2.el 1080 rog strix satiliyor piyasada. 1300 liraya 1070 aldim millet kalkmis 1080 e 5000 deyip stokta olmayan (hos uretilmiyor bile artik) linki ornek gosteriyor.

Arkadaslar her seyden anlamak zorunda degilsiniz. Dunyanin en iyi donanimlarini dahi kullaniyor olsaniz yine de o isi iyi bildiginiz, anladiginiz anlamina gelmiyor.

7000 liraya cok cok daha iyi ve sifir sistem toplanir. Sivi sogutma ve dikey pci yuvasiyla keriz avlayanlara paranizi kaptirmayin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı