W
Wero
Ziyaretçi
650 GQ alsaydınız keşke. Ama genel olarak EVGA'nın PSU'ları kalitelidir.
Bütçe konusunda sınırları zorladım monitörde ek masraf oldu şimdi şimdilik bu modelle diare edicem.Evga'nın PSU ları kalitelidir, sistemin için yeterli ama Evga 650 BQ yarı modüler bir güç kaynağıdır. Kasanız küçük bir kasa olduğu için, bütçen de müsaitse tam modüler bir güç kaynağı almanı öneririm
PSU ve soğutucu için maksimum bütçem 800 TL. Normalde Evga BQ 650 W PSU almıştım ama tedarik edilemediği için iptal ettiriyorum.650BQ gayet yeterlidir. Uzun süre idare eder.
PSU ve soğutucu için maksimum bütçem 800 TL. Normalde Evga BQ 650 W PSU almıştım ama tedarik edilemediği için iptal ettiriyorum.650 GQ alsaydınız keşke. Ama genel olarak EVGA'nın PSU'ları kalitelidir.
PSU ve soğutucu için maksimum bütçem 800 TL. Normalde Evga BQ 650 W PSU almıştım ama tedarik edilemediği için iptal ettiriyorum.
PSU ve soğutucu için maksimum bütçem 800 TL. Normalde Evga BQ 650 W PSU almıştım ama tedarik edilemediği için iptal ettiriyorum.
Evga bulamadım yok hiçbir yerde malesef.Bu ürünü düşünüyorum.Hava soğutucu düşünürseniz Phanteks PH-TC14PE öneririm. 380₺ olması lazım. Kalan para ile 650 GQ alabilirsiniz.
10 bini buldu.Dostum toplam masrafin ne kadar oldu ?
10 bin olması lazım.Dostum toplam masrafin ne kadar oldu ?
Monitör ve HDD değişti.Overclock çok yapmayı düşünmüyorum anakart o yüzden yeterli olcağını söylediler.Bileşenlerden kısıp dengesiz 8700K sistem almaktansa 8600K alıp artan bütçeye daha iyi monitör, anakart ve HDD ile dengeli sistem alsan daha iyi olur.
Bileşenlerden kısıp dengesiz 8700K sistem almaktansa 8600K alıp artan bütçeye daha iyi monitör, anakart ve HDD ile dengeli sistem alsan daha iyi olur.
2k monitör ve hdd olarak 2 tbToshiba P300 aldım.Bileşenlerden kısıp dengesiz 8700K sistem almaktansa 8600K alıp artan bütçeye daha iyi monitör, anakart ve HDD ile dengeli sistem alsan daha iyi olur.
Bileşenlerden kısıp dengesiz 8700K sistem almaktansa 8600K alıp artan bütçeye daha iyi monitör, anakart ve HDD ile dengeli sistem alsan daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.