I7 920 sistem LOL ve Wolf Team için yeterli mi?

Selim alici

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2017
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • i7 920 işlemci 2.6 GHz
  • 4 GB DDR3 533 MHz
  • Asustek P6T SE
  • GeForce GT 430 1024
  • 1 TB HDD

Bu şekilde bir kasa takası denk geldi leptobun karsilik. Oynayacagim oyunlarda kullanacağım. Eğer bu kasayı alırsam. Knight online, WolfTeam, LOL, CS:GO ya da benzeri oyunlarsa oynuyorum. Kasanın fiyatı 950 TL. Sizce yeterli olur mu? Olmasa da neleri yeterli olmaz takviye yapmam gerekir? Elimdeki laptop 750 TL Lenovo I5 1. Nesil harici nVidia 310 ekran kartı, 6GB RAM var ama oyunlarda çok yetersiz kalıyor. Bu yüzden laptop'u satacağım 750 1000TL arası bütçem olacak. Bu kasa ile takas değer mi ya da başka bir kasa mi dersiniz? Yorun atan yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saydığın oyunları oynatır ve elindeki laptop'tan daha performanslı ama hiçbir güncellemeye dönük değil. Sağlam bir ekran kartı takmak istesen ileride işlemcin darboğaz yapabilir, RAM'in yetmeyebilir, anakartın desteklemeyebilir. RAM takmak istesen bile anakartının max. RAM destekleme miktarını aşabilirsin. Kaldı ki bu kasayı satan adamın notebook'un ile takas yapacağını hiç düşünmüyorum. Alsa kime satacak?
Evet, istediğin oyunları çat pat oynarsın.
Kesinlikle az daha para biriktirip giriş seviyesi bir sistem al.
 
Malesef o kadar bütçem yok. Bana 1000 1250tl arası kasa monitör klavye mouse kulaklık set olarak kendim parçalarını alıp toplamak istiyorum. Güzel bi sistem öneririseniz. Teşekkür ederim
 
Sen o laptopu 750 TL'ye sat. Ondan sonra sistem bulunur. İkinci elde çok daha verimli sistemleri satıyorlar. Birinci nesil i7'li sistemi dandik ekran kartı ile almaktansa, işlemci, ram, anakart şeklinde ikinci el setlerden alıp yanına biraz daha iyi bir ekran kartı takıp sistemi tamamlamak daha mantıklı. Ama tekrar edeyim o laptopa biçtiğin değer çok fazla.( Yanlış anlama baltalamak istemiyorum sadece piyasa bu)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı