i7 920 sistem yenileme

harddrive

Decapat
  • ASUS P6T deluxe
  • i7 920
  • 3 GB RAM
  • HD 4850
RAM yükseltip bide güncel bir DX 12 kart alsam anakarti değiştirmeden yeterli olur mu? Bende PCI 2.0 var yeni ekran karti PCI 3.0 olacak, sikinti yaratir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum orta şeker oyunlarlari sorunsuz oynaya bileceğim bir sistem için.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI konusunu bilmiyorum ama şöyle bişey diyim sana

diyelim 90 beden giyiyosun ama kot pantolonun 35 beden sen ona girmesin işte bu o hesap(PCI ex. için konuştum)

bi diğer konusa i7 920 çok eski bi işlemci aynı zamanda zamanına göre güclü bi işlemci aAa oyunlaru zor oynarsın gibi geliyo ama neyse ona gtx 750ti olabilir gt 1030 olabilir(güncel) 1050 takarmısın bilmem ama bi bakarsın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GTX 1070 takılı darboğaz söz konusu değil gibi.

------Ekran kartı 920'de 50 60 arası
-------8700k da 90'larda ekran kartı tam verimli çalışması lazım bu verimi elde edebilmesi için işlemci beslemesi lazım 920 işlemci beslemiyo 1070'i (bf1) 2008 yılında çıkan bi işlemci sen bunla ileri dönük bi iş çok zor planlarsın yeni ekran kartı alman sadece masraf yapmana sebeb olur dostum

Farkındayım. İleride yeni bir sistem toplarsa ekran kartını kullanabilir.
En iyisi 1050 Ti. GTX 1060 GPU %96 civarında. PSU' ya kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…