i7 960 ve GTX 970 sistem ne kadar eder?

Umut Özgan

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Yakın zamanda arabayı değiştireceğimiz için bilgisayarımı satıp aileme katkıda bulunmak istiyorum. Sizlerden isteğim sistemin ne kadar edeceğini söylemeniz. Zira ucuza satıp zarar etmek veya pahalıya koyup boş yere beklemek istemem. Sistemim;

• MSI GTX 970
  • Intel i7 960 3.2GHz
  • 16 GB G-SKILL DDR3 1600MHz RAM
  • Gigabyte G-1 Sniper Anakart
  • 2TB Seagate 7200RPM HDD
  • 120 GB Kingston Hyperx SSD
  • Thermaltake Frio CPU Soğutucu
  • Cooler Master G750M 80+ Bronze PSU
  • Acer 23.8 inç VA panel Full HD monitör
  • Logitech G103 klavye ve A4 Tech X7 fare
  • Dark Dragon Kasa
  • Logitech Driving Force GT
Sistem bu şekilde. Sistemdeki PSU hariç hiçbir parçanın garantisi veya kutusu yok. Monitörü 3 ay önce aldım kutusu garantisi ve faturası mevcut. Direksiyon seti ve kasanında kutusu mevcut. Sistem stabil ve gayet sorunsuz çalışıyor. Beni oyun ve genel performans olarak hiç üzmedi. Sizce bu sistemin satılacağı fiyat nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle diyim gtx 1050ti için bile 800-900tl arası fiyat istiyorlar. Senin kartın 900-1000tl arası satılabilir psu 200tl civarı, ram 500-700arası ihtiyaç sahibi adama göre değişir. Aklıma gelen bunlar hayırlı satışlar şimdiden.

Merhabalar,

Bu zamanda dolara bakacak olursak, milletin şuanda doların düşmesini bekleyip kasa toplattıracak olmalarını düşüneceğini de hesaba katarsak.

En kötü: 4 Bin TL.
Ortalama: 6.5 Bin TL.
[Taş çatlasa] En Yüksek: 10 Bin TL.

Teşekkür ederim.

200 TL'ye ikinci el 3 aylık aynı PSU'dan bulursan getir 4-5 tane alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…