A Ahmet Yusuf Şahin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 RAM 16GB Ekran kartı GTX 1650 Tİ İşlemci i7 9700 Don't Starve Together açılır açılmaz hiçbir bildirim vermeksizin donup kapanıyor. Bu olyın üstüne haftalardır vermemesine rağmen modlarım yüzünden oyunun başında uyarı almaya da başladım.
Don't Starve Together açılır açılmaz hiçbir bildirim vermeksizin donup kapanıyor. Bu olyın üstüne haftalardır vermemesine rağmen modlarım yüzünden oyunun başında uyarı almaya da başladım.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 11 Nisan 2022 #2 Farklı sürümlerde çalışan modları kullanmaya çalışıyor olabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet Yusuf Şahin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 UluErdem25 dedi: Farklı sürümlerde çalışan modları kullanmaya çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl anlarım bilmiyorum ama kuzenim hepsinin son sürüm olduğunu söyledi. Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Farklı sürümlerde çalışan modları kullanmaya çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl anlarım bilmiyorum ama kuzenim hepsinin son sürüm olduğunu söyledi.