denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 11 Aralık 2019 #1 Sadece sistem açılırken gelen Aorus logosunu görüyorum daha sonra her yer kırmızı oluyor ve ekran kapanıyor.
Sadece sistem açılırken gelen Aorus logosunu görüyorum daha sonra her yer kırmızı oluyor ve ekran kapanıyor.
DogukanElpe Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 7 11 Aralık 2019 #2 denizsevim dedi: Sadece sistem açılırken gelen Aorus logosunu görüyorum daha sonra her yer kırmızı oluyor ve ekran kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem Yeni mi? + Anakart Modelinizi Yazarmısınız?
denizsevim dedi: Sadece sistem açılırken gelen Aorus logosunu görüyorum daha sonra her yer kırmızı oluyor ve ekran kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem Yeni mi? + Anakart Modelinizi Yazarmısınız?
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 11 Aralık 2019 #3 Moderatörlerim, konuyu kilitleyebilirsiniz sorun çözülmüştür. CMOS tuşuna bastım ekran kartı takılıyken. @dogant @Tolga Samet Son düzenleme: 11 Aralık 2019
Moderatörlerim, konuyu kilitleyebilirsiniz sorun çözülmüştür. CMOS tuşuna bastım ekran kartı takılıyken. @dogant @Tolga Samet