i7 9700K için 550TL Sıvı Soğutma Önerisi

AhmetDenizli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Rize
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Yeni aldığım sistemimi genel olarak yük altında kullanıyorum. Fakat sistemde OC yapmayacağım için hava soğutucu tercih etmiştim. Ancak sistemi yük altına aldığımda CPU sıcaklığının 90 dereceye kadar geldiğini gördüm. Önerebileceğiniz sıvı soğutma var mı? Kasamda 240MM kadar destekliyor yani boyut açısından sorun olmayacaktır. Benim şu ana kadar almaya niyetlendiğim bir tek ‘SilverStone TD02-Lite’ var.
Maksimum fiyat: 550 TL ve civarı ama bütçeyi tamamen kullanmak zorunda değiliz.

İşlemcim: i7 9700K

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi hava soğutucuyu kullanıyordunuz? Sadece merak! Sıvı soğutucu bilgim yok keşke hava isteseydiniz o zaman direk bunu önerirdim evladiyelik.

Herkese merhabalar. Yeni aldığım sistemimi genel olarak yük altında kullanıyorum. Fakat sistemde OC yapmayacağım için hava soğutucu tercih etmiştim. Ancak sistemi yük altına aldığımda CPU sıcaklığının 90 dereceye kadar geldiğini gördüm. Önerebileceğiniz sıvı soğutma var mı? Kasamda 240MM kadar destekliyor yani boyut açısından sorun olmayacaktır. Benim şu ana kadar almaya niyetlendiğim bir tek ‘SilverStone TD02-Lite’ var.
Maksimum fiyat: 550 TL ve civarı ama bütçeyi tamamen kullanmak zorunda değiliz.

İşlemcim: i7 9700K

ML240L RGB alabilirsiniz. MSI X570 anakart kampanyası vardı. Hediye sıvı soğutma veriyordu. Bu sıvı soğutmaları satıyor insanlar. Sahibinden'de vs. denk gelirsiniz illa. Sıfır kapalı kutu jelatinli şekilde. 500e felan alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı