i7-9700K için soğutma önerisi?

Benim kasamda üst tarafta sıvı soğutma desteği yok oraya takarsam ramlara vs. denk geldiği için fanlar, ben de ön tarafa taktım hatta havayı dışarıdan aldım.
Hocam radyatörü kastetmiyorum. İşlemcinin üstüne gelen kısmı kastediyorum. Cooler Master logosu yan duruyor.

Hocam radyatörü kastetmiyorum. İşlemcinin üstüne gelen kısmı kastediyorum. Cooler Master logosu yan duruyor.

Anladım. Siz su pompasının çıkış hortumlarını diyorsunuz ve pompanın yan durması, yazısının yan durması vs. Hortumlar en rahat bu şekilde duruyordu, hortumları sol tarafa verip Cooler Master logusunu düz yaptığım zaman hortumlar çok gergin, hortumları sağ tarafa verip yine Cooler Master logosunu düz olarak kullanmak istediğimde bu sefer hortumlar çok aşırı eğimli olup kasanın dışına çıkmak istiyordu. Bu yüzden hortumlar en rahat bu şekilde durduğu için bu şekil taktım.

Anladım hocam. Açıklama için teşekkürler

Dark Freezer X96 90 mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) alıyorum ozaman herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…