i7-9700K macun önerisi

NeverMinds

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir termal macun almam lazım. Artık işlemci bağırıyor değiştir şu macunu güzel kardeşim diye. Benim bu macunu sürme konusunda hiçbir tecrübem yok. En iyisi hangisidir? Kaç gram almalıyım? Çok alsam nerede saklamalıyım? Nereden güvenle alabilirim? (birkaç video izledim de bu macunların sahteleri de oluyormuş. Ben şuradan aldım güvenle kullandım dediğiniz bir site varsa yazabilirsiniz.) Gibi gibi birçok soru.

İşlemcim de i7-9700K

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctic MX-4 termal macunu aldım ben gerçekten çok kaliteli. Forumda herkes zaten öve öve bitiremiyor bu macunu tam bir fiyat performans ürünü. 4 gram aldım, 2 gramını kullandım. Artan kısmını kendi paketinin içine koyduktan sonra çekmecede saklıyorum bir şey olacağını düşünmüyorum.

Gayet güzel macundur hocam.
Hocam bu güzeldir güzel olmasına da ben bir kaç siteden baktığımda Arctic MX-4 güzel macun yazıyordu ve onun 4 gramı 150-200 tl civarıydı. Bu 1 gram ve 240 tl.

İletkenliği yüksek bir şeyler al işte, işlemciye özel macun önerisi saçma.

İşlemci i3 olsa başka bir macun mu önereceğiz 🤣

Bazı işlemciler büyük oluyormuş daha çok macun gerekiyormuş. O yüzden yazdım belki benimki de büyük işlemcilerin arasındadır.

Hocam bu güzeldir güzel olmasına da ben bir kaç siteden baktığımda Arctic MX-4 güzel macun yazıyordu ve onun 4 gramı 150-200 tl civarıydı. Bu 1 gram ve 240 tl.
Bu macun MX-4'ten daha başarılırıdır. Ayrıca 1 gram size fazlasıyla yetecektir. 2 parça şeklinde kullansanız 4 yıl gider size. 240 TL'ye 4 yıl çok iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı