i7 9700K Sistem için Ekran Kartı Tavsiyesi

O kartın Gigabyte modeline güveniyor musunuz? Bende Gigabyte' ın bir anakartı var. Maşallah kasanın içinde ne kadar işlem yapılıyorsa arka jaktan hoparlör veya kulaklığa veriyordu. Sürekli bir cızırtı sesi. Umarım ekran kartı iyidir.
İyidir. Sonuçta 1.5 sene öncesinin en iyi 2.modeliydi GTX 1080. Kötü model çıkaracaklarını düşünmüyorum.

Böyle bir bütçede alınması en mantıklı kart RX 5700 XT, GTX serisindeki rakibi ise 1080 Ti. Onun dışında hiçbir kart geçemez 5700 XT'yi. Hele Nvidia eski ekran kartlarının performanslarını düşürmeye başlamışken 1070 Ti veya 1080 almak akıl kârı değil. İlla Nvidia istiyorsanız RTX 2070 bulabilirsiniz indirimlerde veya 2060 Super. Drop yemenizin RTX serisi ile bir alakası yoktur muhtemelen, varsa da yeni çıktığından sürücüleri problemlidir.

Böyle bir bütçede alınması en mantıklı kart RX 5700 XT, GTX serisindeki rakibi ise 1080 Ti. Onun dışında hiçbir kart geçemez 5700 XT'yi. Hele Nvidia eski ekran kartlarının performanslarını düşürmeye başlamışken 1070 Ti veya 1080 almak akıl kârı değil. İlla Nvidia istiyorsanız RTX 2070 bulabilirsiniz indirimlerde veya 2060 Super. Drop yemenizin RTX serisi ile bir alakası yoktur muhtemelen, varsa da yeni çıktığından sürücüleri problemlidir.

Peki bütçeme uygun sağlam RX 5700 XT modeli söyler misiniz? RX ile RTX aynı şeyler mi? Bende zaten 2070 vardı fakat iade ettim. Sorunsuz oynadığım oyunlar RTX 2070 ile sorun yaşadım. Birde monitörüm G-Sync monitör. AMD kartı aldığımda G-Sync iptal mı olacak?

RTX: Nvidia'nın gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisine sahip 2018 yılında çıkarttığı kart serisi. RX; AMD'nin ekran kartı serisi. Bildiğim kadarıyla AMD yalnızca Free-Sync teknolojisini destekliyor.

Sıkıntı yaratmaz. Çok güzel bir model. Technopat son sistem videosunda bu ekran kartını kullandı. YouTube üzerindeki videodan detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.

İlgin için teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak. Ben sistemi 1080 P de kullanıyorum. Bu kart 1080 P de kötü değildir değil mi? Birde monitörün G-Sync modulü tamamen iptal mı olacak AMD kullandığım için? 😞 Videolara şimdi bakacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı