i7-9700K ve RTX 2060 Sistem Yükseltme

Sizin düşünceniz nedir Ege hocam son olarak ?
Parçalar elinizde ve böyle bir konu açtığınıza göre iade etme şansınız var. Monitörünüz de 1080p ise 2060 Super alınabilir. OC yapmayacaksanız anakart da gayet iyi. 2060 Super alabilirsiniz.
Farklı dünyalarda yaşıyoruz sanırım. İ5 9600kf 2070 kartı rahatlıkla besliyor çünkü. Bilgi eksiğiniz var.
Kendi oynadığım R6 ve BF5'de işlemci hep %100. Beslediği oyunlarda da %90 civarlarında ve diğer masaüstü işlerini yapmayı bir hayli zorlaştırıyor.

Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. 2060 ı besleyemeyeceğini iddia ettiğiniz işlemci 2080 ti ile sergilediği performansa göz atın derim. Deneyimlemediğiniz, bilmediğiniz şeyler hakkında insanları yanlış yönlendirmeyin derim, sağlıcakla kalın.
İ5 9600k - rtx 2080 ti

Teşekkürler. Aynen parçalar Vatan bilgisiyar'da işlemciyi bekliyorum. Ben de RTX 2060 Super düşündüm fakat henüz Vatan'a gelmediği için alamayacağım yani para iadesi olmuyor diye biliyorum.
OC olmayacağı için RTX 2070 Gaming mi Gaming Z mi?
(Superi bekleyemeceğim çünkü 30 güne üni’ler açılıyor )
İşlemciyi ne olursa olsun i7 9700K'de karar kıldım hocam o sebepden ötürü onu düşüremeyeceğim hocam.
Hocam anakartı değiştirsem bu sefer OC yaparım o zaman da işlemci soğutucu yetmez sıvı falan lazım bunlar da bütçemi aşıyor ama ilerleyen zamanlar da düşünürüm size saçma gelmesi doğaldır ben de boyle bı entry görsem saçma gelirdi bana da teşekkürler.
Bu arada çok uykum gelmiş cümleleri yatarak yazıyorum, araplar gibi Türkçe konusmusum

Son düzenleyen: Moderatör:
9600K ile bir çok ekran kartı kullandım eski konularıma bakarsan görürsün zaten. Besleyemez demiyorum 2060'ı, ucu ucuna yetiyor diyorum. 2K çözünürlükte %90 civarında kullanılıyor görüldüğü gibi attığınız videoda BF'de.

Son olarak rtx 2070 gaming almaya karar kıldım en mantıklı seçenek bu mudur ?

OC'lu 9600K stok 9700K'dan iyi. OC düşünmüyorsanız 8700 alabilirdiniz, çok yanlış bir tercih olmuş. OC'un hiçbir zararı yok (stabil oldukça).
Gayet de dengeli kurulmuş. 9600K, online oyunlarda 1080p çözünürlükte zar zor besleyebiliyor 2060 ve üstü kartları.
Çok yanlış bir bilgi. 9600K OC ile 2080'e bile yetebilen bir işlemci.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İntel core i5 9600k işlemci gayet yetecektir ki ryzen 5 3600 işlemci ile oyun testlerinde önde geçiyor.

@Xrated , videoya bak. 1080p'de işlemci kullanımı sık sık %100'e vuruyor.

Hocalarım tek sorum şu başlıkta belirtmiş olduğum 700 TL’yi ekran kartına mı anakarta mı harcayayım?
OC yapmayacağım şu anlık kesin.
Hocalarım tek sorum şu başlıkta belirtmiş olduğum 700 TL’yi ekran kartına mı anakarta mı harcayayım.
OC yapmayacağım şu anlık kesin.
Benim gönlüm RTX 2070’den yana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım tek sorum şu başlıkta belirtmiş olduğum 700 tl’yi ekran kartına mı anakarta mı harcayayım
OC yapmayacağım şu anlık kesin

Benim gönlüm Rtx 2070’den yana
Hocalarım tek sorum şu başlıkta belirtmiş olduğum 700 tl’yi ekran kartına mı anakarta mı harcayayım
OC yapmayacağım şu anlık kesin

Benim gönlüm Rtx 2070’den yana

Altyapıya harcaman daha doğru olacaktır bende yeni sistem topladım konuma bakabilirsin i5 9600k işlemcime 1200 TL lik anakart aldım ileriye dönük olsun diye MSİ Z390 Tomahawk modelini öneririm eğerki bütçen yetiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…