Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Nisan 2020 #11 Alabiliyorsanız kasayı alırsanız kasa ile PSU birlikte gelir tahminen.
bthncnkya Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 12 Nisan 2020 #12 Sylveon dedi: Alabiliyorsanız kasayı alırsanız kasa ile PSU birlikte gelir tahminen. Genişletmek için tıkla... Kasa olarak henüz karar veremedim. Galiba biraz öteliyeceğim Corsair iCUE 465X istiyordum hiçbir yerde stok kalmamış belki gelir 5 10 gün bekliyip şansımı deniyim diyorum olmazsa sizin önerdiğiniz phanteks marka kasayı alacağım.
Sylveon dedi: Alabiliyorsanız kasayı alırsanız kasa ile PSU birlikte gelir tahminen. Genişletmek için tıkla... Kasa olarak henüz karar veremedim. Galiba biraz öteliyeceğim Corsair iCUE 465X istiyordum hiçbir yerde stok kalmamış belki gelir 5 10 gün bekliyip şansımı deniyim diyorum olmazsa sizin önerdiğiniz phanteks marka kasayı alacağım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Nisan 2020 #13 Stok kolay kolay yenilenmez diye düşünüyorum bence Phanteks alıp geçilebilir.