i7 9700k ve RTX 2060 Tabanlı toplanan sistem uyumlu mu?

Skorlanch

Kilopat
Makaleler
1
Intel Core i7 9700K Soket 1151 3.6GHz 12MB Önbellek 8 Çekirdek 14nm İşlemci
MSI Z390 MEG GODLIKE Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4600MHz(O.C.) RGB Anakart
CORSAIR 16GB(2X8GB) DDR4 3000MHz CL15 Siyah Vengeance RGB Pro Dual Kit RAM
Corsair Carbide SPEC-06 RGB Temperli Cam Beyaz Mid ATX Gaming Kasa
MSI Geforce RTX 2060 AERO ITX 6G OC 6GB 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU
CORSAIR 960GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 3000MB Yazma)
Corsaır AIR Serisi AF140 140mm Kırmızı Led Kasa Fanı
MSI Core Frozer L Gaming İşlemci Soğutucusu

Ayrıca sistem sizce yeterli mi?
Sizce sitem çok ısınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim önerin için.
Peki bu ekran kartına uygun işlemci ne olabilir sence?
Bütçenizi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim fakat seçmiş olduğunuz anakartınız falan üst seviye olduğundan bütçeniz yanından sıkıntı olmadığını düşündürttü bana. Bütçenizden elinizde para kalacak şekilde parça seçebilirsiniz. Anakart yine Z390 serisi ama daha uygunu olabilir keza işlemci 2060 için i5 9600K olabilir. Kullanan varsa daha iyi bilir tabi. :D

Bütçenizi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim fakat seçmiş olduğunuz anakartınız falan üst seviye olduğundan bütçeniz yanından sıkıntı olmadığını düşündürttü bana. Bütçenizden elinizde para kalacak şekilde parça seçebilirsiniz. Anakart yine Z390 serisi ama daha uygunu olabilir keza işlemci 2060 için i5 9600K olabilir. Kullanan varsa daha iyi bilir tabi. :D

İkinize de çok teşekkür ediyorum önerileriniz için.
Yıllardır dizüstü kullandığım için bu işlerden pek anladığım söylenmez öyle rastgele bir sistem toplamak ve almak istedim :D.
Z390 serisinden hangisi daha uygun olur sizce?

İkinize de çok teşekkür ediyorum önerileriniz için.
Yıllardır dizüstü kullandığım için bu işlerden pek anladığım söylenmez öyle rastgele bir sistem toplamak ve almak istedim :D.
Z390 serisinden hangisi daha uygun olur sizce?
ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4266MHz(O.C.) HDMI DP Anakart | ITOPYA Olabilir bence. ROG serisi benim beğenimi alıyor her ürünü ile. Bir de 4.5 K sadece anakarta vermek savurganlık gibi gelmiyor mu size de :) 1800 liraya yine de iyi bir anakart alınabilir. Paranız cebinize kalır ekran kartını yükseltirsiniz vs. vs. Güç kaynağı da Corsair RM serisinden bitane olabilir. Onun dışında kırmızı ledli fan almayın. Renk uyumunu bozar. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı