Şöyle bir sistem toplayacağım ama ikinci el mi, sıfır mı alsam?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mu?Gayet güzel sistem. 2.el gerek yok. Alternatif olarak Ryzen 7 3700X ve X570 de düşünebilirsiniz. Ek olarak ekran kartını bu kadar bütçe varken Ventus yerine Gigabyte gibi 3 fanlı modeller tercih edebilirsin.
Bu mu?
Eki Görüntüle 446757
Evet.
Fakat bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Bu daha mantıklı. MSI Nvidia GeForce RTX 2080 Gaming Trio 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı
Ama birde 150 TL fazlasına OC versiyonu var onu da alabilirim, sizce hangisini almalıyım?
Bu modeli alın. MSI Nvidia GeForce RTX 2080 Gaming Trio 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı Bir türlü düzeltemedim üstteki mesajı.Ama birde 150 TL fazlasına OC versiyonu var onu da alabilirim, sizce hangisini almalıyım?
Işıklı mışıklı diyorsunuzBu modeli alın. MSI Nvidia GeForce RTX 2080 Gaming Trio 8GB 256Bit GDDR6 Fiyatı Bir türlü düzeltemedim üstteki mesajı.![]()
Ondan değil fiyatı çok uygun. Normalde bu model 6000 TL civarından aşağı düşmez. Hepsiburada'da KDV indirimi var.Işıklı mışıklı diyorsunuz![]()
Ama sinerjiden toplayacağım.Ondan değil fiyatı çok uygun. Normalde bu model 6000 TL civarından aşağı düşmez. Hepsiburada'da KDV indirimi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.