i7 9750H 16 GB RAM GTX1660 Ti CS:GO'da gereğinden düşük FPS

Nejat İşler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da düşük FPS alıyorum gibi. 100-150 arası oyun düşükte arka planda çalışan uygulama yok. 4:3 de. Bunun sebebi ne olabilir ekran kartı az mı kullanıyor sizce diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
çoklu işlemci ayarı kapalı olabilir csgo da

veya bios tan ramin mhz değeri düşükse yükseltebilirsin he olmayabilirse bağışla reis

Başlatma seçeneklerinizi ayarlamanızı öneririm nasıl ayarlayacagınızı bilmiyorsanız gerekli kodları vererek yardımcı olabilirim.

Bunun birçok nedeni olabilir örneğin oyun ekran kartı yerine işlemcinin içinde olan ekran kartını kullanıyor olabilir.

Bunun birçok nedeni olabilir örneğin oyun ekran kartı yerine işlemcinin içinde olan ekran kartını kullanıyor olabilir.
az önce denedim 4:3 1024*768 de 100 ile 150 arası alıyor en düşükte normalde 500ün üstünde alması gerekir youtubeda izledim videoyu .
intel 630 bu kadar fps veremez ki (100-150)
Başlatma seçeneklerinizi ayarlamanızı öneririm nasıl ayarlayacagınızı bilmiyorsanız gerekli kodları vererek yardımcı olabilirim.
hepsi ayarlı
çoklu işlemci ayarı kapalı olabilir csgo da

veya bios tan ramin mhz değeri düşükse yükseltebilirsin he olmayabilirse bağışla reis
laptop kullanıyorum ram in mhz sini nasıl yükselticem bios dan *

az önce denedim 4:3 1024*768 de 100 ile 150 arası alıyor en düşükte normalde 500ün üstünde alması gerekir youtubeda izledim videoyu .

intel 630 bu kadar fps veremez ki (100-150)

hepsi ayarlı
Csgo işlemci bazlı bir oyun işlemcinin turbo frekansını ve tüm çekirdeklerini aktif et ve oyundada çoklu cpu kullanımını aç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…