i7-9750H + 1660 Ti sistem GTA V FPS değerleri normal mi?

Gaviria

Hectopat
Merhabalar. I7-9750H 1660 Ti 16 GB RAM’li bir laptop'ım var. Oylesine GTA story gireyim bir FPS bakayım dedim ama pek tatmin olmadim. Fotograflarini yukledigim ozelliklerde, en Ultra'da oynuyorum 40-60 arasi degisiyor FPS. Bence boyle bir cihaza gore cok dusuk, yaniliyor muyum? MSAA’yi 4X’e falan cektigimde FPS artiyor 60-80 arasi oluyor ama onu indirmesem bile yine de daha yuksek FPS almam gerekmez mi? Oyun ici oynanisa gore MSI Afterburner programi ile bakiyorum FPS’ye, Benchmark ile degil.

Dosya Ekleri

• 1E7CAAB9-355A-436D-8CEB-48F58348ACDC.jpeg
    1,9 MB · Görüntüleme: 101
  • 8C25EC4B-D807-447E-BD9F-4143371B9992.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 112
  • 4F197058-250F-4768-91FD-312600671602.jpeg
    1,9 MB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Msaa ekran kartını çok fazla zorlar o yüzden eğer gözüne kötü gozukuyor ise 2x yapabilirsin o fpsler gayet normal bende de 1660 ti var aynı fpsi alıyorum merak etme

Ben de 1660ti ama masaüstü bir PC kullanıyorum. Aldığınız değer normal. Bu kart zayıf demek değil kart görüntüye pek etki etmeyen gereksiz grafik ayarları ile zorlanıyor demek. Ayarları sonuna kadar açma gereksiz olan ayarları kıs görüntüde gözle görülür bir fark olmasa da FPS değeri önemli ölçüde artacaktır.

1660 ti o kadar abartılı bir kart değil zaten ben indirimde diye aldım orta sınıf bir kart ancak ben rtx 2070 superde msaa 8x iken 60 70 fps alabildim başka ekran kartı denemedim

İnternette FPS testlerine bak, oradaki ayarları kullan. Bütün ayarları fulleyince kasabiliyor. Bir de sadece Grass Quality seçeneğini düşürmeyi dene. Yeşillikler çok FPS düşürüyor.

Eve gecince deniycem orayi dusurmeyi, tesekkurler.

Gecmene gerek yok sadece MSAA ayarini dusursen yeterli. Zaten o kadar goruntu farki olmamali 4X ve 8X arasinda.

Orda 2GB daha bosluk kalinca dedim 8 kullanir rahat rahat ama dediginiz gibi 4 e dusurcem mecbur

Msaa ekran kartını çok fazla zorlar o yüzden eğer gözüne kötü gozukuyor ise 2x yapabilirsin o fpsler gayet normal bende de 1660 ti var aynı fpsi alıyorum merak etme

Tamamdir tesekkur ederim, sizde de ayniysa sorun yoktur o zaman icimi rahatlattiniz

Tesekkur ederim internetten bakicam ona gore ayarliycam sag olun

1660 ti o kadar abartılı bir kart değil zaten ben indirimde diye aldım orta sınıf bir kart ancak ben rtx 2070 superde msaa 8x iken 60 70 fps alabildim başka ekran kartı denemedim

8x baya yoruyor o zaman. Evet abarti kart degil de guncel yeni nesil bir kart oldugu icin daha fazla alir sanmistim..

Yeterince etkiler. Onları kapatıp deneyin.

Tamamdir tesekkur ediyorum

Cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…