i7-9750H LFM değeri yazmıyor

Değerleri düzgün seçerek kext oluşturduğundan emin ol. Kaldı ki o işlemi SSDT-PLUG yaması yaptıktan sonra yapmalısın:

Evet, GTX 1050'yi kastetti. SSDT yamalayarak devre dışı bırakacaksın.

Kusura bakmayın bir süre yoktum. Siz böyle uğraşırken cevap verememek içime sinmiyor ama birkaç gündür bu kurulumlarla ilgili sıfırdan araştırma yapıp anlamaya çalışmak üniversite hayatımı biraz sekteye uğradı ve yetiştirmem gereken şeyler vardı. Akşama doğru atmaya çalışacağım.

acpı
Hocam bunlar ayarlı kextler kapalı iken olan ACPI. Bir de şimdi kextleri açıp atacağım bir şey farkeder mi bilmiyorum. Bir de harici ekran kartı kapatmak dediğiniz GTX1050 mi oluyor? Ve öyleyse nasıl MacOS'a girdiğimde kapatabilirim?

Eki Görüntüle 1360386

Frequency altta stabil olduğu zaman sadece masaüstünde Intel Power gadget açık. Biraz artmış değerlerde Safari açıkken masaüstünde.

kextler açık acı
Hocam bunlar da kextler açık ACPI.
Bu arada sadece Config dosyasında kernelden tikini kapayıp açıyorum. Umarım öyle yapınca açılıp kapanıyordur.
Eki Görüntüle 1360396
Burada da frequency düştükten ilk düşüşte sadece Intel programı açık sonra Safari ile birlikte açınca değişik dalgalanmalar oluyor stabil değil.
@yusufklncc belki görmezsiniz diye etiket atıyorum.
Bir sorun göremedim açıkçası. Evet onu kastettim bunun için şu rehbere bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerleri düzgün seçerek kext oluşturduğundan emin ol. Kaldı ki o işlemi ssdt-plug yaması yaptıktan sonra yapmalısın:

Evet, GTX 1050'yi kastetti. Ssdt yamalayarak devre dışı bırakacaksın.

Plug yaması yaptım fakat yama yapmadan önce de sonra da CP00@0 kısmı yoktu şu anda da yok bende hocam.

CP00 olmayacak X86 kısımları olmalı.

Ekran Resmi 2022-04-15 21.36.15.png

Hocam bende olmamış şu an galiba.

Bunu indir içindeki .command uzantılı dosyayı çalıştır. SSDT-PLUG üret mevcut DSDT'n ile. DSDT'yi Hackintool/Araçlar altından eve benzeyen ikonun solundaki ikondan çıkarabilirsin.

ZIP'in içindekini scripts klasörüne at tekrar dene.

Scripts klasörü nerede hocam?

Hocam bende ZIP olarak değil de terminal olarak açılıyor.

Tamam hocam halletim kusura bakmayın.

Hocam bir şey sormak istiyorum, hackvatish in anlattığı seherde yamada CP00'ı bırakıyor ama benimx86'larda Pro00 mı kullanmam lazım ki, sürüm macboobpro olarak gözüktüğü için?

Hocam bir şey sormak istiyorum, hackvatish in anlattığı seherde yamada CP00'ı bırakıyor ama benimx86'larda Pro00 mı kullanmam lazım ki, sürüm macboobpro olarak gözüktüğü için?

Bir de bu DSDT.aml de bir sürü şey var hocam buradan plug nasıl üreteceğim acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı