High Sierra kurabilirsiniz.
Üst sürümler için destek var mı bilmiyorum kartınızda.
Ek olarak AIDA 64 ile Bluetooth ve Wi-Fi kartınızın modelini öğrenin.
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajıPeki hangi BIOS ayarlarını yapmam gerekiyor?
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Burada belirtilenleri yapmanız yetecektir.
Gerek yok çok eski bir macOS sürümü. Kesinlikle önermem.High Sierra kurabilirsiniz.
macOS Big Sur'u kurabilirsinArkadaşlar ben Hackintosh yapmak istiyorum. Sistem özellliklerim şunlar, nasıl yapabilirim?
@Yiğit Gençer @405668.
- i7 9750H.
- GTX 1050 3 GB.
- 16 GB RAM.
- 1TB HDD.
- 240 GB SSD.
- Intel Wi-Fi kartı (modelini hatırlamıyorum)
Gerek yok çok eski bir macOS sürümü. Kesinlikle önermem.
macOS Big Sur'u kurabilirsin
OpenCore: macOS Big Sur 11.7.4 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Bir sorum daha olacak bende şu an Windows 10 SSD de kurulu ben HDD'den biraz yer ayırıp Dual boot kurabilir miyim?
Intel(R) Wireless-AC 9560 160MHz miş.Dual Boot olur, videolu olarak isterseniz biraz bekleteceğim ama yazılı rehberimiz var. Video rehber için sipariş verdiğim RAM'in gelmesini bekliyorumHocam peki bu olur mu?
Dual boot olur, videolu olarak isterseniz biraz bekleteceğim ama yazılı rehberimiz var. Video rehber için sipariş verdiğim RAM'in gelmesini bekliyorum
Başarılı Kurulum: Ryzen 5 3600, RX 580 | OpenCore Catalina 10.15.4
Herkese selamlar! Elimden geldiğince rehber tarzı anlatmaya çalıştım, hazırsanız başlayalım :) İlk adımımız imajımızı indirmek ile başlıyor; https://www.technopat.net/sosyal/konu/opencore-macos-catalina-10-15-7-19h15-intel-amd-kurulum-imaji.1278171/ İmajı indirdikten sonra, DMG dosyamızı...www.technopat.net