Çözüldü i7-9750H undervolt ayarları kaydedilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JVCKBOYS

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
GTX1660Ti
İşlemci
i7-9750H
i7-9750H işlemcime halihazırda -150mv undervolt uygulamaktayım. Bugün sebebini bilmediğim bir şekilde sıcaklıklarım 82 dereceden 95 dereceye throttle seviyesine çıktı. ThrottleStop ve HWiNFO uygulamalarında ayarlarımın uygulandığını göremiyorum. -250mv uygulasam bile mavi ekran almıyorum ayarlarım kaydedilmiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    203,7 KB · Görüntüleme: 43
Çözüm
Undervolt yaptığınız halde 95 derece normal değil hocam. Bence bilgisayarı temizlettirin ve bakımını yaptırın. Sıvı metal bile kullanabilirsiniz ama iletkenliğe dikkat edin. Başlıktaki soruya gelecek olursak; başka bir uygulama ile undervolt yapmayı deneyebilirsiniz.
Zaten 95 derece undervolt işlemi uygulanmadığı için görülüyor. Dün undervoltlu haliyle 82 dereceyi geçmeyen işlemcim bugün undervolt uygulanmadığı için oyun indirirken 95 dereceyi gördü. Sorunu biostaki intel VIT i kapatarak çözdüm fakat hala cpu cache undervolt edilmiyor.
Evet sıcaklıklardan dolayı yapıyorum. Bilgisayara şu an format attım ve her şey tamamiyle güncel.

Undervolt yaptığınız halde 95 derece normal değil hocam. Bence bilgisayarı temizlettirin ve bakımını yaptırın. Sıvı metal bile kullanabilirsiniz ama iletkenliğe dikkat edin. Başlıktaki soruya gelecek olursak; başka bir uygulama ile undervolt yapmayı deneyebilirsiniz.

Zaten 95 derece undervolt işlemi uygulanmadığı için görülüyor. Dün undervoltlu haliyle 82 dereceyi geçmeyen işlemcim bugün undervolt uygulanmadığı için oyun indirirken 95 dereceyi gördü. Sorunu biostaki intel VIT i kapatarak çözdüm fakat hala cpu cache undervolt edilmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    62 KB · Görüntüleme: 37
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı