İ7 işlemci ve ekran kartı fena olmayan Laptop önerisi

Espeyato

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba , ben ekran kartı çok çok iyi olmayan şöyle gt840 860 civarı ve i7 işlemcili bir laptop istiyorum max bütçem 2.100. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

U işlemciler düşük voltaj yiyor. İşlemcin degil ekran kartın yüksek olmalı oyun oynamak istiyorsan.

Oyun oynuyorum ama league of legends olduğu için pekte öyle ahım şahım ekran kartına ihtiyacım yok , işlemcim iyi olsun istiyorum. Düşük voltaj yemesi kötü bir şey mi anlayamadım pek. Birde önerdiğin işlemci modeli var mı ?

Lol oynuyosan işlemcide ekran kartıda farketmez.Arkadasın gösterdigi i7 turboyla 3.2 ghz bende İ5 4200h 3.4 ghz

önemli olan i5 i7 olması değilde ghz si mi ?

O konuda çok bilgili oldugumu söyleyemicem ama u ların tasarruf h ların performans oldugunu biliyorum.

Son düzenleme:
anladım pekala çok teşekkür ederim

Örnek vermek gerekirse i5 ve i7 için bir otobanı düşün ki biri 5 şeritli diğeri 7.Hangisinde daha akıcılık olur? Tabikide i7. U işlemciler ultrabook için üretiliş amaçları. Daha uzun batarya ömrü vardır diğer serilere ama arkadaşın dediği gibi az voltajdan dolayıda daha az performans gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…