i9 10850K boşta %100 kullanılıyor

İlk öncellikle Google Chrome veya başka bir tarayıcıda önemli bir belgen açıksa kapat. Önemli uygulamanda varsada onlarıda kapat .Sonra arama yerine %temp% yaz ve bütün dosyaları sil. Bu sorununu büyük ihtimal çözecektir. Bir başkası bu yöntemi paylaşmış ve işe yaramış.
 
Formatı 32 Bit mi attınız?

Hayır.
Y

İlk öncellikle Google Chrome veya başka bir tarayıcıda önemli bir belgen açıksa kapat. Önemli uygulamanda varsada onları da kapat. Sonra arama yerine %temp% yaz ve bütün dosyaları sil. Bu sorununu büyük ihtimal çözecektir. Bir başkası bu yöntemi paylaşmış ve işe yaramış.

Yok hocam hala aynı.
 
Öncelikle iyi forumlar, benim bilgisayarım boşta anlamadığım bir şekilde %100 çalışıyor ve sıvı soğutmaya rağmen 75 derece oluyor. Daha yeni format attım ama hala aynı sorun var.
İşlemcim.
i9 10850K.
Bu işlemci teknolojileri çoklu görevlerin ve zorlu programların hızını arttırsa da anormal CPU kullanım durumları yaşanmaya devam edebilir. %100 CPU kullanımına bastığınızda CPU sütunun üst kısmında Runtime Broker, Windows Session Manager veya Cortana adlı bir arka plan işlemi görüyorsanız bir sorun var demektir.
 

Geri
Yukarı