i9 10900 - RTX 2060 sistem kaç TL eder?

Eğer sistem alacaksanız yardım edebilirim hocam yalan söyle miyim çay içiyordum fiyatı görünce monitöre püskürttüm :D

Hahah. Sağ olun hocam evet sistemlere bakıyordum kendi şehrimden bakayım dedim bu sistemi gördüm hoşuma gitmişti fiyatından bağımsız olarak belki ileride ekran kartını değiştirir kullanırım diye düşünmüştüm çok anlamam ama anakart RAM işlemcisi iyi diye düşündüm model olarak iyi gibiydiler çok da araştırmadım açıkçası size sormak istedim.

Bunları yapın Fiyat 31k yapıyor. Monitörle beraber 38400. Emin olun o sistemin 2 katı performans alırsınız.

Teşekkür ederim hocam zahmet ettiniz. Bir de ben pek RX ekran kartlarından anlamıyorum onun yerine hangi RTX modelini koyabiliriz veya hangi RTX modelinin rakibi oluyor.

Teşekkür ederim hocam zahmet ettiniz. Bir de ben pek RX ekran kartlarından anlamıyorum onun yerine hangi RTX modelini koyabiliriz veya hangi RTX modelinin rakibi oluyor.
attığım sistemdeki kat 4070'in rakibi. Eğer RTX özelliğini oyunlarda açmaya uğraşmam derseniz. Daha ucuz versiyon.

Nvidia isterseniz özellikle de atıcağım hazır sistemi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı