Hocam babam çiftçi borçlarımız var kirada kalıyoruz. Ben ve kardeşlerim için bilgisayar lazım bütçem buna yetebildi zaten ekran kartıda bulunmuyor piyasada bulabildiğimiz tek ekran kartı buydu. Onlarca mağaza gezdik yoktu. Babamda internete güvenmiyor. Açıkçası elimden bu geliyor.
Canlı ders için falansa fazla masraf olur. Oyun oynayacaksınız da hangi oyunu oynamak istediğinizi söyleyin ona göre toplayalım. İşlemci en üst seviyede çünkü.
MAG Forge 5T10-RTX3060 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MAG Forge 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Canlı ders için falansa fazla masraf olur. Oyun oynayacaksınız da hangi oyunu oynamak istediğinizi söyleyin ona göre toplayalım. İşlemci en üst seviyede çünkü.
Katılıyorum benim işlemcim Ryzen 5 3500 mesela iyi bir işlemci yani yeterli oluyor. Gidipte canlı ders için o kadar para verilecekse diyeceğim bir şey yok.
İyi olup olmamasını tartışmıyorum ama o sistem için bile zayıf bir kart zaten. O sistemi hak eden kart RTX 3070 veya 3080'dir.Hadi 3060 Ti olsun en az. RX 500 serisi ise zaten artık alınmaz oyun için.