i9-10900K ES 2500 TL'ye değer mi?

SON FX BÜKÜCÜ

Hectopat
Yer
NewYork/United/Scs
YouTube'da 10900K ES ile ilgili bir sürü video gördüm. Bir tanesini de dikkatimi çekti. Bir arkadaş da yurt dışından getirmiş. Sarı sitede 2500 TL'ye ilan koymuş. Sizce değer mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değer. Normalinden farkı yok. Hatta böyle bir konu açılmıştı. Ve buldum:

Değer. Normalinden farkı yok. Hatta böyle bir konu açılmıştı. Ve buldum:

Hocam, tek sorun 10900k Es'lerin 3.30 GHz oluyorken bu neden 1.50 GHz gözüküyor

Normalde değil öyle mi? Yanlış bilmiyorsam bunlar kurumsal firmalara satılan, son tüketiciye satılmadan önceki Sample ürünleri. Normalinden farkı olmaması lazım.

Hocam, @AirLife öyle demişti, overclock yapmadan önce performansı düşük olur ondan sonra kendine gelir demişti.
@AirLife hocam alınır mı sizce?

Dosya Ekleri

• 1616746917754.png
    1616746917754.png
    528 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Hocam, tek sorun 10900k Es'lerin 3.30 GHz oluyorken bu neden 1.50 GHz gözüküyor

Hocam, @AirLife öyle demişti, overclock yapmadan önce performansı düşük olur ondan sonra kendine gelir demişti.
@AirLife hocam alınır mı sizce?

1.50 olması 10900T'nin düşük güç çekmesi. 35 TDP'si var bu modelinin. Normal 10900 gibi değil. "T" ibareli olanlar düşük güç çekiyor. Performansı da ona göre düşük.

Hiç önermem bunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı