SON FX BÜKÜCÜ
Hectopat
YouTube'da 10900K ES ile ilgili bir sürü video gördüm. Bir tanesini de dikkatimi çekti. Bir arkadaş da yurt dışından getirmiş. Sarı sitede 2500 TL'ye ilan koymuş. Sizce değer mi?
Değer. Normalinden farkı yok. Hatta böyle bir konu açılmıştı.
Normalde değil öyle mi? Yanlış bilmiyorsam bunlar kurumsal firmalara satılan, son tüketiciye satılmadan önceki Sample ürünleri. Normalinden farkı olmaması lazım.Overclock yapıldığında adam akıllı bir işlemci oluyormuş hocam.
Değer. Normalinden farkı yok. Hatta böyle bir konu açılmıştı. Ve buldum:
1000 TL'ye i5 10500
Türkiye'de bilindiği üzere en ucuz fiyatı 1800 TL. Aliexpress'te gezerken bu işlemcinin mühendislik versiyonunu buldum. 700 TL daha ucuz. Çokça araştırdım ve güvenilir olduğuna inandım. Sadece tam sürümü çıkmadan şirketlere dağıtılan deneme sürümüymüş bu versiyon. Yeni bir sistem de topluyordum...www.technopat.net
Normalde değil öyle mi? Yanlış bilmiyorsam bunlar kurumsal firmalara satılan, son tüketiciye satılmadan önceki Sample ürünleri. Normalinden farkı olmaması lazım.
hocam, çok pahalı.10850K sıfırı zaten 3200 TL. Biriktirin alın daha mantıklı.
1.50 olması 10900T'nin düşük güç çekmesi. 35 TDP'si var bu modelinin. Normal 10900 gibi değil. "T" ibareli olanlar düşük güç çekiyor. Performansı da ona göre düşük.
Hiç önermem bunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.