i9 10900K tam yükte 235W güç tüketiyor

TDP'si 125W olarak belirlenen işlemcinin bu halini görmek içler acısı, görselde gördüğüm kadarıyla 240mm sıvı soğutmayla ani olarak 93 dereceye çıkmış, genelde 80-90 arası dolanmış, ama yine de böylesine bir sıvı soğutmayla bile yüksek sıcaklıklar bunlar, devam ettirmekte ısrarlı oldukları ve bir türlü vazgeçemedikleri Ultimate 14nm+.....+'ın termal verimlilik sonuçları ortada, artık yeter diyor mimari, benden bu kadar, artık sal beni, patlayacağım bu gidişle diyor . Zaten içinden soğutucu çıkmıyordu bu K serilerinin bir de adamakıllı soğutma yapmak için yüksek seviye bir sıvı soğutma almaya mecbur bırakılırsa, Intel kusura bakmasın yine bu konuda sınıfta kaldı, dersine iyi çalışması lazım artık, bu ikisine ödenecek parayla Ryzen 9 serisinden işlemci bile alınır, açıkçası K serisi olmayan ve stok soğutmayla gelecek işlemcileri merak ediyorum, örneğin 10400F/10500; hala senelerden beri kullanılan kalitesiz stok fanlar açıkçası yeterli olacak gibi gözükmüyor bunlara, tabii kendine özgü Wraith Prism tarzı güçlü bir soğutucu geliştirmemişse.

PSU ağlıyordu, Soğutucu çok yorulmuştu, Anakart işlemciyi beslemekten çok fena yıpranmıştı, Ama İntel vazgeçmiyordu! Bütün sistemi sömürmeye hızla devam ediyordu...

Bence çok güzel oldu. ( NOT : Ekleme yaptım. 235W güç tüketimi, Bir Techopat yapımı, 4C/8T ve Yakında editörlerde yazısı yoktu normalde. )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…