- Makaleler
- 1
250 Watt PSU'yu tek başına çekiyor yani? O zaman haber verelim de yeni trafo yapımına başlasınlar.
Hocam aslında bu, 10900K için. Belki i3 ve i5'ler bu kadar kötü durumda olmazlar. Mesela bence eğer sadece oyun oynanacaksa bu i3 işlemcilerin fiyatları iyi görünüyor.Bunlara rağmen gidip Intel alacak olan arkadaşa saygı duyarım. İşte onlar, hakiki fanboylardır.
İki işlemcinin kesinlikle karşılaştıralamayacak olduğunun farkındayım. Güç tüketim değerleri ve sıcaklıklar 14nm gibi eski kalmış bir teknoloji için çok normal onu demeye çalışıyorum. Konuya yorum yapanlar 225W güç çeken tek işlemci 10900K gibi bir algı yaratmış tepkim ona ama AMD'ye laf söyletmeyen fanboy tayfa anında üstüne alınıp kudurduğu için konu anında başka yerlere çekiliyor.
Sayın yüce profesör dr. @TANER006 Intel bunları evimizi ısıtmak için yapıyor değil mi?
Forumda taner diye bir Intel fanı vardı millete laf atıp Intel'i savunmaya çalışan. Gelip bunu da savunsun bakayım. Etiketlerdim de uğraşmak istemiyorum.
Yorumunu merak ettim diyelim. Önceki konudan sonra...Gene dayanamadın yazdın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.