i9 10900K tam yükte 235W güç tüketiyor

13f2e93179b56a970c63ec2362a95c04.jpg
 
Bunlara rağmen gidip Intel alacak olan arkadaşa saygı duyarım. İşte onlar, hakiki fanboylardır.
Hocam aslında bu, 10900K için. Belki i3 ve i5'ler bu kadar kötü durumda olmazlar. Mesela bence eğer sadece oyun oynanacaksa bu i3 işlemcilerin fiyatları iyi görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ooooo en sevdiğim ocak başı değil mi bu :D.
İki işlemcinin kesinlikle karşılaştıralamayacak olduğunun farkındayım. Güç tüketim değerleri ve sıcaklıklar 14nm gibi eski kalmış bir teknoloji için çok normal onu demeye çalışıyorum. Konuya yorum yapanlar 225W güç çeken tek işlemci 10900K gibi bir algı yaratmış tepkim ona ama AMD'ye laf söyletmeyen fanboy tayfa anında üstüne alınıp kudurduğu için konu anında başka yerlere çekiliyor.

Hem kendin diyorsun eski kalmış bir teknoloji diye hemde yeni diye adlandırılan işlemciler ile birlikte satılmasına ses çıkarmıyorsun ilginç bir paradoks.
 
Sayın yüce profesör dr. @TANER006 Intel bunları evimizi ısıtmak için yapıyor değil mi?

Gene dayanamadın yazdın.

Forumda taner diye bir Intel fanı vardı millete laf atıp Intel'i savunmaya çalışan. Gelip bunu da savunsun bakayım. Etiketlerdim de uğraşmak istemiyorum.

Intel fanı falan değilim. Intel ile ilgili konu oldu mu eline tuzu alıp koşma paran yoksa almazsın. Millete illa Intel alın dediğim yok. Intel performans olarak AMD'ye basar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı