theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 12 Ağustos 2023 #21 areasisocoll dedi: İlla Intel olacak AMD ile sorun yaşadım diyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen AMD ekran kartında sorun yaşamıştır. İşlemcilerinde yaygın bir sorun bilmiyorum ben. Sorar mısınız bir?
areasisocoll dedi: İlla Intel olacak AMD ile sorun yaşadım diyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen AMD ekran kartında sorun yaşamıştır. İşlemcilerinde yaygın bir sorun bilmiyorum ben. Sorar mısınız bir?
telefonhesap362 Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 4 14 Ağustos 2023 #22 Hocam evde değilim telefonda hesabım yok sıfır hesap açtım. İşlemciyle sorun yaşadım diyor. Çok fazla çöküyormuş AMD olan eski bilgisayarı.
Hocam evde değilim telefonda hesabım yok sıfır hesap açtım. İşlemciyle sorun yaşadım diyor. Çok fazla çöküyormuş AMD olan eski bilgisayarı.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Ağustos 2023 #23 telefonhesap362 dedi: Hocam evde değilim telefonda hesabım yok sıfır hesap açtım. İşlemciyle sorun yaşadım diyor. Çok fazla çöküyormuş AMD olan eski bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... O zaman attığımı alabilirsiniz. Ama yine de ikna edebiliyorsanız Amd olan çok daha iyi haberiniz olsun.
telefonhesap362 dedi: Hocam evde değilim telefonda hesabım yok sıfır hesap açtım. İşlemciyle sorun yaşadım diyor. Çok fazla çöküyormuş AMD olan eski bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... O zaman attığımı alabilirsiniz. Ama yine de ikna edebiliyorsanız Amd olan çok daha iyi haberiniz olsun.
areasisocoll Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #24 Min i7 veya i9 diyor ekran kartımin 3060 olsun 30k ya çıkarım diyor.