i9-11900K için 650 watt PSU yeterli midir?

Tamamdır yeni alacağım PSU kaç watt üzerinde olması gerekmekte peki?
750 falan mı?

Markayı neden bu kadar kötülemişler anlamadım. Bu markanın PSU'ları hakkında pek şikayet duymadım, herhangi bir sorunda direkt değişim yapıyorlar. Adamlar ürettikleri monitörlerine bile çoğu firmanın vermediği ölü piksel garantisi veriyor. Sanırım Pover Boost, Everest gibi Türk markalarıyla karıştırıyorlar. Şirket birkaç yıllık ve kendini göstermeye çalışıyor.

Markayı neden bu kadar kötülemişler anlamadım. Bu markanın PSU'ları hakkında pek şikayet duymadım, herhangi bir sorunda direkt değişim yapıyorlar. Adamlar ürettikleri monitörlerine bile çoğu firmanın vermediği ölü piksel garantisi veriyor. Sanırım pover Boost, Everest gibi Türk markalarıyla karıştırıyorlar. Şirket birkaç yıllık ve kendini göstermeye çalışıyor.

Bende memnunum kulaklığını kullandım luna kasasını kullanıyorum gerçi şu an boş ama gayet iyi modeli warcry gayet memnunum fiyat performans ürün ürettiğine inanıyorum açıkçası.

merhaba arkadaşlar. yeni bir konu açmaktansa bu konu benim sisteme benzediği için buranın altına devam etmek istedim.

Bir sistem topluyorum. ancak elimde psu yeterli mi bir türlü karar veremedim. Sizce yeni bir tane almalımıyım.
sistem bilgisi aşağıda

İşlemci: i9 11900K
Anakart: Asus Prime Z590-P
Ekran Kartı: Gıgabyte Geforce Rtx 3060 Gamıng Oc V2.0 12GB
Ram: Kıngston Fury Beast 32GB 3200MHZ
SSD: Silicon Power Ace A55 2 TB 3D NAND SATA 3 SSD
HDD: 2 Adet - WD 4.3TB 7200RPM ENTERPRISE
CPU Su Soğutma: Gamebooster Nıtro 360 ARGB Fanlı 360MM
Fan Sayısı: 6 adet - 12cm rgb
Dvd-RW: LG dvd-rw

elimde "Zalman ZM700-TXII 700W 80+" psu var. bunu kullanmaya devam etsem bir sıkıntı çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir konu açmaktansa bu konu benim sisteme benzediği için buranın altına devam etmek istedim.

Bir sistem topluyorum. Ancak elimde PSU yeterli mi bir türlü karar veremedim. Sizce yeni bir tane almalı mıyım?
Sistem bilgisi aşağıda

İşlemci: i9 11900K
Anakart: ASUS Prime Z590-P
Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC V2.0 12 GB
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB 3200MHz
SSD: Silicon Power Ace A55 2 TB 3D NAND SATA 3 SSD
HDD: 2 Adet - WD 4.3TB 7200RPM Enterprise
CPU'su Soğutma: Game Booster Nitro 360 ARGB Fanlı 360mm
Fan Sayısı: 6 adet - 12cm RGB
DVD-RW: LG DVD-RW

Elimde "Zalman ZM700-TXII 700W 80+" PSU var. Bunu kullanmaya devam etsem bir sıkıntı çıkar mı?

Rahat yeter o PSU.

Rahat yeter o PSU.

Teşekkür ederim. teknopat incelemesinde çok güç çekiyor vs. demişlerdi. Ben de endişelenmiştim.

video linki :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı