Etoprak1921
Centipat
Daha fazla
Bu kasadan ben de kullanıyorum 17inch olanını. Çok sağlam ve soğutması aşırı iyi serin çalışıyor cihaz. İşlemci çok yüksek ekran kartına göre. Biraz daha dengeli olabilir. RTX 3070'li gibi mesela. Onun dışında şahane bir bilgisayar. 4000 serisi bir laptop baktınız mı?
Hocam baktım bunu Fransa'dan satın aldım doğrusu bugün kargo ulaşacak akrabama ve gelecek ay elimde olacak. Sizce oyunları Ultra grafikte oynayabilir miyim? Veya dikkat etmem gereken bir kusuru var mıdır? Ve bu işlemci ile ekran kartının kombinasyonu gerçekten çok garip, doğrusu hiçbir örnek veya inceleme görmedim.
Evet bu şekilde olanlar var. Saf 150W olarak yok ekran kartı. Öyle demeye çalışmıştım ben de.
Otomatik kendi gelir. Bir özellik. Onu kapatamazsınız manuel olarak hep açık olur. Gerektiğinde sistem otomatik olarak işlemciden ekran kartına watt verir.
Çok teşekkür ederim hocam.
Paylaştığınız laptop rekabetçi oyunlar için ideal. Hikaye tabanlı oyunlarda belirli bir sınıra kadar iyi olacaktır. 8 GB ve üzeri ekran kartı belleği isteyen oyunlarda zor durumda kalacaktır.
Sizce bu 360 Hz Valorant gibi bir oyunda 360 FPS alabilir mi hocam?
Direkt olarak otomatik optimizeli geliyor. Laptopun modları arasında standart Gaming Extreme gibi profiller varsa en üst profilde bu güç değerinde çalışacaktır.
Ayrıntılar için teşekkür ediyorum hocam.