i9-12900K RTX 3080 Ti sistem için kasa önerisi

Ben Cooler Master TD500 kullanıyorum gayet memnunum size de öneririm.

Sıcaklık durumu nasıl peki?

İşlemciyi hatırlamıyorum gayet iyi olduğunu filan hatırlıyorum oda arkadaşımla kontrol etmemizden ama ekran kartı için daha detaylı konuşabilirim bilgisayar yaklaşık 6 aylık ve neredeyse hiç temizlik yapmadım ona rağmen bilgisayar geldiği günden beri ekran kartı kolay kolay 60 dereceyi görmüyordu şimdi 56-61 arası ama genelde 56 59 derecelerinde gidiyor ara sıra 60'a da çıkıyor ama memnunum eğer isterseniz sabah unutmazsam işlemcimin sıcaklık değerlerini size atabilirim.

Çok memnun olurum çünkü ekran kartından ziyade i9 12900k biraz ısınma problemli bir model olduğu için 12. nesil işlemci ile en azından fikir sahibi olmuş olurum kasa performansı ile beraber. Ayrıca sıvı soğutma kullanıyor musunuz?

Evet Cooler Master Masterliquid ML240l kullanıyorum ve gayet iyi siğutuyor sizin seçtiğiniz sıvı siğutucu iyiyse çok takmayın bu arada kasanın soğutmasının nereden kontrol edebilirim evet biraz cahil bir insanım.

İşlemcinin sıcaklıklarına baktım evet biraz uzun sürdü PC'yi açmak için şu an RDR2'de işlemcinin dereceleri 49 - 60 arası yani ekran kartım gibi.

İşlemcinin sıcaklıklarına baktım evet biraz uzun sürdü PC'yi açmak için şu an RDR2'de işlemcinin dereceleri 49 - 60 arası yani ekran kartım gibi.
Çok teşekkür ederim gayet iyi sıcaklık gibi, baya uğraştırmış oldum sizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…