i9 12900K RX 6950 XT sisteme 4000 TL PSU önerisi

Platinum %92 verimlilik, OLED ekran, 5 dB ses ve 5 yıldan fazla garantisi vardı sanırım. Değer 5.000'e. Türkiye piyasasi çok daha yüksek.

Size göre değebilir, bana göre değmez. Platinum ile Gold arasında atla deve fark yok, kaldı ki Platinum şartsa HX850 de 3500 TL Amazon’da.

Corsair RMX serisi de 10 yıl garantili, bu seviye PSU’larda 7-10 yıl gibi süreler standarttır zaten.

PSU, Gold sertifikaya sahip.
Sertifikanın elektrik faturası dışında hiçbir şeye etkisi yok. Yanlış tavsiyelerde bulunmaya kalkışmayın.

@BerkayZ87 hocam aynı ürünün 1000W olanını attı zaten, sizin attığınızla aynı fiyatta. Sizinki fiyatına değmez.
Benim attığım model BN285, arkadaşın attığı BN309. Ne kadar isimleri aynı olsa da Platinum ve Gold serisi ayrı isimlendirmelere sahip kod isim olarak.

Önerileri için herkese teşekkür ederim.

Peki bu PSU hakkında bilgisi olan var mı? Herhangi bir oyuna girdiğimde gücü kesiyor reset atıyor. 850W mı yetmiyor yoksa bu marka mı sıknıtılı? Fiyatı da ucuz zaten bayağı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Markada bir problem yok. P7 de iyi bir model diye biliyorum, zamanında konu açmıştım bu model hakkında.

Ancak birkaç kişi internette bu PSU ile sorun yaşayan insanlar olduğunu söylemişti, size denk gelmiş.

Markada bir problem yok. P7 de iyi bir model diye biliyorum, zamanında konu açmıştım bu model hakkında.

Ancak birkaç kişi internette bu PSU ile sorun yaşayan insanlar olduğunu söylemişti, size denk gelmiş.

Aynen Hepsiburada'daki yorumlarda bende gördüm yüksek sistemlerde gücü kesiyormuş. Adam iade etmiş yenisini yollamışlar tekrar aynısı olmuş en son para iadesi almış. Arkadaşım kullanıyor 6750 XT ekran kartı 5600X işlemci kullanıyor onda sıkıntı çıkarmadı hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı