İleride.
Hydro G Pro kötü bir model değil. Ancak diğer modellere nispeten daha sesli çalışıyor, rahatsız olmayacaksanız onu da alabilirsiniz.
Ancak RM850X daha iyi bir modeldir.
İleride.
RM850X 3000 iken değmez hocam. Verimlilik sadece faturaya etken.
Platinum %92 verimlilik, OLED ekran, 5 dB ses ve 5 yıldan fazla garantisi vardı sanırım. Değer 5.000'e. Türkiye piyasasi çok daha yüksek.
RM850X 3000 TL, 1500 TL farka değecek bir şey yok aralarında.
@BerkayZ87 hocam aynı ürünün 1000W olanını attı zaten, sizin attığınızla aynı fiyatta. Sizinki fiyatına değmez.https://www.akakce.com/power-supply...1-platinum-bn308-850-w-fiyati,1264897616.html bunu alabilirsin.
Platinum %94 verimlilik falan filan, be quiet! iyi markadır.
Sertifikanın elektrik faturası dışında hiçbir şeye etkisi yok. Yanlış tavsiyelerde bulunmaya kalkışmayın.PSU, Gold sertifikaya sahip.
Benim attığım model BN285, arkadaşın attığı BN309. Ne kadar isimleri aynı olsa da Platinum ve Gold serisi ayrı isimlendirmelere sahip kod isim olarak.@BerkayZ87 hocam aynı ürünün 1000W olanını attı zaten, sizin attığınızla aynı fiyatta. Sizinki fiyatına değmez.
![]()
Aerocool P7 AE-P7P850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool P7 AE-P7P850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool P7 AE-P7P850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 2.556,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markada bir problem yok. P7 de iyi bir model diye biliyorum, zamanında konu açmıştım bu model hakkında.
Ancak birkaç kişi internette bu PSU ile sorun yaşayan insanlar olduğunu söylemişti, size denk gelmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.