i9 13900H 4060 laptop CS2 lobide 9FPS veriyor

Ege Taner

Hectopat
Sistem arkadaşımın, CS2 girecektik ama aşırı kastığını söyledi. Attığı fotoğrafta daha lobi ekranındayken bile CPU, GPU ve RAM 100% kullanımda ve 9 FPS alıyor. Driverları daha yeni güncellendi. Laptop da prize takılı durumda, diğer oyunlarda böyle olmuyor, sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarından CS 2'yi yüksek performansa alabilirsiniz. Ayriyeten V-Sync açıksa kapatabilirsiniz. Bir de ekran kartının son sürücü sürümü hatalı, ondan kaynaklı da olabilir.

Grafik ayarlarından CS 2'yi yüksek performansa alabilirsiniz. Ayrıyeten V-Sync açıksa kapatabilirsiniz. Bir de ekran kartının son sürücü sürümü hatalı, ondan kaynaklı da olabilir.

Dediklerini soyledim internette gördüğü ayarları da uygulamış 130a kadar çıkmış lobide driver düzelince de normale döner herhalde. Driverlar hakkında notların falan olduğu bir yer var mı mesela bozuk olduğunu nereden öğrenebiliriz ben de Intel Arc kullanıyorum driverlar kumar gibi biraz.

Dediklerini soyledim internette gördüğü ayarları da uygulamış 130a kadar çıkmış lobide driver düzelince de normale döner herhalde. Driverlar hakkında notların falan olduğu bir yer var mı mesela bozuk olduğunu nereden öğrenebiliriz ben de Intel Arc kullanıyorum driverlar kumar gibi biraz.
Genel olarak herkes şikayetçi kime sorsan söyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı