i9 13900K nasıl bir işlemcidir?

Bütçe
60000
Her işlemci de ısınma sorunu var. Sadece Intel de var AMD Ryzen de ısınma sorunu yok diye bir sorun yok. 13900k ya PSU'dan limit biraz UV ayarı yapmak lazım. Geçen ay 1 ay oldu alalı 9800x3D aldık. Oda ısınıyor. NFS Unbound da 85 dereceyi gördü. Benim canımı sıkan işlemcilerde ısınma sorunun bizim sorunumuz olması. Bunu firmalar çözüp ona göre UV yapıp veya başka bir şey neyse piyasaya sürseler daha iyi olur. Alakamızın olmadığı yerlerde ayar yapmak can sıkıcı.
Hocam benim aklımdaki sorun çoğu kisi ağustos güncellemesinden önce sürekli mavi ekran sorunlari olduğunu söleyenler var ama güncellemeden sonra çözülüp çözülmediğini merak ediyorum alıcaksam sürekli uğraşıpta paramı çöpe atmış olmak istemiyorum o yüzden kullanan kişilerden cevap bekliyorum

Hocam benim aklımdaki sorun çoğu kisi ağustos güncellemesinden önce sürekli mavi ekran sorunlari olduğunu söyleyenler var ama güncellemeden sonra çözülüp çözülmediğini merak ediyorum alacaksam sürekli uğraşıpta paramı çöpe atmış olmak istemiyorum o yüzden kullanan kişilerden cevap bekliyorum

Ben genel bir yorum yaptım. Dünyanın parasını ödüyoruz. İşlemci soğutma derdiyle biz ilgileniyoruz. Neden ya ona göre de bir soğutucu koy yanına bitsin bu iş. Hakikaten bu ısınma sorunları can sıkıcı. Mavi ekran olabilir. Bazen saçmalıyorlar.

Hocam benim aklımdaki sorun çoğu kisi ağustos güncellemesinden önce sürekli mavi ekran sorunlari olduğunu söleyenler var ama güncellemeden sonra çözülüp çözülmediğini merak ediyorum alıcaksam sürekli uğraşıpta paramı çöpe atmış olmak istemiyorum o yüzden kullanan kişilerden cevap bekliyorum
O sorun çözüldüyse bile işlemcinin gücünü düşürdüler diye biliyorum. Undervolt gibi birşey yaptılar sanırsam. Bence almaya değmez gidip muadil bir Amd işlemci alın derim.

O sorun çözüldüyse bile işlemcinin gücünü düşürdüler diye biliyorum. Undervolt gibi birşey yaptılar sanırsam. Bence almaya değmez gidip muadil bir Amd işlemci alın derim.
bildiğim kadarıyla %4 ladar düşüş olmuş ama oyun fps lerde max 3-4 fps fark etmiş

Ben genel bir yorum yaptım. Dünyanın parasını ödüyoruz. İşlemci soğutma derdiyle biz ilgileniyoruz. Neden ya ona göre de bir soğutucu koy yanına bitsin bu iş. Hakikaten bu ısınma sorunları can sıkıcı. Mavi ekran olabilir. Bazen saçmalıyorlar.
valla o konudada haklısında rekabet yüzünden hızlı yapmaya çalışıyolar veya olmıyacak işlere girişip insanlara bunu yaşatıyolar 1 yıl geç çıkar sorunsuz çıkar daha çok sevilirdi emin olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı