2x32 istiyor.RAM olarak bunu önerebilirim:
G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram (F5-6000J3040F16GX2-TZ5RK)
G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram (F5-6000J3040F16GX2-TZ5RK) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
2x32 istiyor.
Değerli önerileriniz için teşekkürler hocam.Kasa fanı ve fan çerçevesi seçimlerin güzel.
SSD için ben yine KC3000 öneririm. Hâlâ 1 TB modeli, muadillerinden daha ucuz.
HDD olarak WD'ye bakabilirsin. Her modelin belli bir kullanım amacı olduğu için ona sen karar ver. Gold, Red, Black ve Purple serisi var.
RAM olarak şuna bakabilirsin;
G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK DDR5 Ram özelliklerini incele, 9.499,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Değerli önerileriniz için teşekkürler hocam.
O halde kasa fanı ve fan çerçevesi olarak belirttiğim modelleri alıyorum.
Hard disk için rica etsem eğer varsa direkt 7200 RPM 4TB bir model önerir misiniz?
RAM için şöyle hocam birkaç sorum var. Bu attığınız RAM'ler kaliteli mi? (çip yapısından vs. her şeyi göz önünde bulundurursak) sistemle sorunsuz bir şekilde çalışır mı? Beni yarı yolda bırakır mı? Bu soruları sormamın nedeni diğer parçları az çok biliyorum ve kaliteli olduklarını düşünüyorum RAM ile ilgili gram fikrim yok ve başımı ağrıtmasını istemiyorum. Çoğu kişi Kingston öneriyordu. O yüzden kafamı çok karıştırıyor.
Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Son olarak da sizce sistem genel anlamda nasıl olmuş. Başında - koymadığım parçaları aldım. Şu olmamış dediğiniz parça var mı?
Öneri ve fikirleriniz için çok teşekkürler hocam.Hocam bu sistem en azından benim hayal bile edemiyeceğim cinsten bu nedenle içiniz rahat olsun.
RAM'lere gelirsek de yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum fazlasıyla kaliteliler.
Şu an DDR5'ler henüz çip bakımından yaygınlaşmadı, Hynix M-Die var diye hatırlıyorum hâlâ güncel modellerde. O yüzden sorun çıkarsa hepsinde çıkar. Ben olsam alırım.RAM için şöyle hocam bir kaç sorum var. Bu attığınız ramler kaliteli mi? (çip yapısından vs. her şeyi göz önünde bulundurursak) Sistemle sorunsuz bir şekilde çalışır mı? Beni yarı yolda bırakır mı? Bu soruları sormamın nedeni diğer parçları az çok biliyorum ve kaliteli olduklarını düşünüyorum ram ile ilgili gram fikrim yok ve başımı ağrıtmasını istemiyorum. Çoğu kişi Kingston öneriyordu. O yüzden kafamı çok karıştırıyor.
Güzel parçalar seçmişsin, hayırlı olsun.Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Son olarak da sizce sistem genel anlamda nasıl olmuş. Başında - koymadığım parçaları aldım. Şu olmamış dediğiniz parça var mı?
Tamamdır hocam tekrardan çok teşekkürler. HDD ile ilgili önerebileceğiniz net bi model var mı ve SSD ile ilgili de sorumu cevaplayabilir misiniz?Şu an DDR5'ler henüz çip bakımından yaygınlaşmadı, Hynix M-Die var diye hatırlıyorum hâlâ güncel modellerde. O yüzden sorun çıkarsa hepsinde çıkar. Ben olsam alırım.
Güzel parçalar seçmişsin, hayırlı olsun.