@Novelist hocam bu konuda senin bu konularda çok büyük bilgi sahibi olduğunu anladım fakat ben bilgisayar parçalarında ailemi ikna edemiyorum zar zor rtx3060 a ikna ettim şimdi bunu değiştirirsem alacağımızdan da olma ihtimalim var en iyisi 3060 alayım senin dediklerinde çok mantıklı fakat dediğim gibi
Ohooo, kardeşim benim daha fazla para verip neden daha kötü kart alıyorsun. Ailene söyleyeceğin şey şu, bu işten anlayan insanlara sordum ve daha ucuza daha güçlü bir kart buldum onu almak istiyorum. Bu kadar...
@Novelist hocam ben tx3060 alıp ilk başta gönderdiğim sisteme takıyorum uyumlu diyorsun zaten senin dediklerin cidden çok mantıklı fps değerlerine baktım fakat maalesef bu konuya yardımcı olan herkese Çok Teşekür Ederim İyi Günler Dilerim Ekran Kartını alınca fps değerlerini paylaşırım
Ohooo, kardeşim benim daha fazla para verip neden daha kötü kart alıyorsun. Ailene söyleyeceğin şey şu, bu işten anlayan insanlara sordum ve daha ucuza daha güçlü bir kart buldum onu almak istiyorum. Bu kadar...
@Novelist hocam bu konuda senin bu konularda çok büyük bilgi sahibi olduğunu anladım fakat ben bilgisayar parçalarında ailemi ikna edemiyorum zar zor RTX3060'a ikna ettim şimdi bunu değiştirirsem alacağımızdan da olma ihtimalim var en iyisi 3060 alayım senin dediklerinde çok mantıklı fakat dediğim gibi.
@Novelist hocam bu sisteme bu ekran kartı uyumlu demiştin hatırladığım kadarıyla halen uyumlu diyorsan mecburien alacağım bu ekran kartını imkanım olsa senin dediğini alırım suan zaten kendimi birazda olsa enayi yerine koyuyorum dediklerinden sonra