i9 9900K, MEG Z390 Ace ve RTX 2080 Ti Gaming X Trio Sistem İncelemesi

@Msevket44 Corsair klavye için yarattığı ayrı bir mağduriyet sonucunda işlemcide de aynı durumu yaşadığımı söyleyip, açık açık bu yaptığınızı ayrımcılık olarak mı algılamalıyım diye sorunca işin seyri değişti. İncelemesini yaptığım Corsair set tamamen ücretsiz olarak, siparişi iptal ettiğim ve talebim olmadığı halde gönderildi.

Son düzenleme:
AORUS kardeşliği olmadı ama işlemci, kasa, soğutucu ve SSD kardeşliği oldu
Hayırlı olsun tekrardan.

Bu kablo olayı nasıl hallediyorsunuz anlamıyorum tam olarak. Ben de i9 set toplayacağım hatta bugün H500m kasam geldi. Ben de sizin gibi MSI tercih etmeyi düşündügümden piyasada Z390 Ace kalmadıgından dıger anakartlarda kararsız kalıyorum.

RAM kaç MHz çalışıyor en fazla? 3200 MHz hepsini kullanabiliyor musun?

SSD 60 derece diyorsun. Normalde kaç derece çalışması gerekiyor?

Bir de ekran kartındaki soğutma fanları farklı boyda mı? Yoksa resimden dolayı mı öyle gözüküyor?

Bu arada sistem güzel

Aslında cevapların çoğu incelemede verilmiş ama yine de yazayım.
RAM'ler 3200 MHz'de çalışıyor, Intel tarafında bellek frekansı sorunu çıkmıyor genelde.

SSD'nin normal SATA SSD'lerle benzer sıcaklıklarda olmasını bekliyoruz fakat kontrolcüleri çok daha fazla güç çektiğinden daha fazla ısınıyor. Soğutucu aynı zamanda chipset soğutucusu ile temas ettiğinden de birkaç derece yüksek olabilir. Bu değerler de iyi.

Ekran kartının soldaki fanı küçük diğerlerine göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…