i9 9900K, MEG Z390 Ace ve RTX 2080 Ti Gaming X Trio Sistem İncelemesi

Anakarttaki 2 adet CPU güç girişini de doldurmak gerekiyor mu? RM750X güç kaynağımda sadece tek 8 pin CPU güç çıkışı var. İşlemci 9900K, Anakart MSI Z390 ACE.

@ahmetfx Fazlalık olan 4 ya da 8 pin beslemeyi takmadan da çalışabiliyor. Ek besleme daha çok yüksek hız aşırtma için ek güç beslemesi ve stabilite için işe yarıyor ama gördüğüm kadarıyla ek besleme olmadan da işlemci yüksek hızlara stabil olarak çıkabiliyor.

Hızlı yanıt için teşekkür ederim. Birazdan anakart ve işlemciyi takıp sistemi yükselteceğim. Ben 8 pin girişini PCI-E'den karşılarım diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Tam bilgi sahibi olmadan da sistemi dağıtmayayım dedim. (6700K+Z170 Gaming M5)

Kardeşim bir önemli sorum daha var. Bu soğutmalı M2'nin ortadaki vidayı nasıl söktün. Çıkmıyor meret.

Şimdilik soğutucu olmaya M2 slotuna taktım. Yalnız bilgisayarı açtığımda 4-5 kez yeniden başlayıp durdu, normal bir durum mu?

Hocam elinize kolunuza sağlık mükemmel bir sistem olmuş gri siyah turuncu kabloları nerden bulabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…