i9 9900K sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
15-20K Degisebilir.

HiJuniO7R

Hectopat
Sorun basliktaki gibi. RTX 2060 ekran kartim var ve pek de memnun degilim. Sistemimdeki diger ozellikler gayet iyi durumda oldugunu dusunuyorum. Ekran karti icin tavsiye istiyorum.

Ya aslinda darbogaz cekincem var. Bana en az sikintiyi hissettirecek bir ekran karti olsa guzel olurdu. RX 7700 XT / RX 7800 XT de bunlari yasar miyim? Bir de NVIDIA her ne kadar teknolojik anlamda bence hala AMD'den cok daha iyi olsa da fiyat konusunda cok mesaketli olmaya basladi.

Ya aslinda darbogaz cekincem var. Bana en az sikintiyi hissettirecek bir ekran karti olsa guzel olurdu. RX 7700 XT / RX 7800 XT de bunlari yasar miyim? Bir de NVIDIA her ne kadar teknolojik anlamda bence hala AMD'den cok daha iyi olsa da fiyat konusunda cok mesaketli olmaya basladi.
15-20k bütçene 3070 veya 3080 ekran kartları uygun ve bunlar RX 7700 XT ile denk ekran kartları hatta 3080 bir tık daha iyi

1080p de kullanıyorsan 7700XT yeterli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı