i9 9900K ve 2080 Super darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan FotHez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 1.637
@FotHez oyun ayarlarınızın ekran görüntülerine bakabilir miyiz?

Bunlar arkadaşın ayarları ben MSAA'yı kapatmama rağmen ondan düşük FPS'im aynı ayarları da denedik sonuç aynı.

Dosya Ekleri

• ea1c7e74-274a-4048-84c5-6492a3aa286d.jpeg
    ea1c7e74-274a-4048-84c5-6492a3aa286d.jpeg
    302,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 2c2e1f3f-d9aa-4851-a9de-a33229c11c55.jpeg
    2c2e1f3f-d9aa-4851-a9de-a33229c11c55.jpeg
    170,1 KB · Görüntüleme: 26
Sen 3.500-4.000 TL Gibi bir bütçeyle aynı performansı al bakalım güzel arkadaşım benim:)
Tabii ki. Hatta aynı performansı boşver, ikinci el RX 6600 alırsam daha iyi performans alırım zaten. :)

Bunlar arkadaşın ayarları ben MSAA'yı kapatmama rağmen ondan düşük FPS'im aynı ayarları da denedik sonuç aynı.
Arkadaşınızın değil sizin ayarlarınızı istedim. Kendi ayarlarınız farklı bu farklı.

Tabii ki. Hatta aynı performansı boş ver, ikinci el RX 6600 alırsam daha iyi performans alırım zaten. :)

Daha yeni bir kart diye daha güçlü bir kart oldugu anlamına gelmez 6600. bu konu için sıfırdan bir forum açıp seninle tartışalım dostum :) arkadasın forumunu çöpleştirmeyelim lütfen.

Tabii ki. Hatta aynı performansı boş ver, ikinci el RX 6600 alırsam daha iyi performans alırım zaten. :)

Arkadaşınızın değil sizin ayarlarınızı istedim. Kendi ayarlarınız farklı bu farklı.

Dostum aynı ayarlar diyorum bilgisayar başında değilim şu an o yüzden ondan istedim.

Dostum aynı ayarlar diyorum bilgisayar başında değilim şu an o yüzden ondan istedim.
Siz "1920x1080 16:9" kullanıyorum dediniz attığınız ekran görüntüsü "960p ve 4:3" Neyse başkası yardımcı olur iyi günler.

Daha yeni bir kart diye daha güçlü bir kart oldugu anlamına gelmez 6600. bu konu için sıfırdan bir forum açıp seninle tartışalım dostum :) arkadasın forumunu çöpleştirmeyelim lütfen.
Yok boşver sana laf anlatılmaz. GTX 1080 Ti ile mutluluklar.

Siz "1920x1080 16:9" kullanıyorum dediniz attığınız ekran görüntüsü "960p ve 4:3" neyse başkası yardımcı olur iyi günler.

Yok boş ver sana laf anlatılmaz. GTX 1080 Ti ile mutluluklar.

Kardeşim bir zahmet sen yardımcı olma teşekkürler. Aynı ayarları yaptığımızda da FPS artmıyor diyorum hala ne diyosun bana.

Siz "1920x1080 16:9" kullanıyorum dediniz attığınız ekran görüntüsü "960p ve 4:3" neyse başkası yardımcı olur iyi günler.

İki ayarı da denediğini dile getirmiş adam neyini anlamamışsın? İki ayarda da aynı performansı aldıgını söylüyor.

Yok boş ver sana laf anlatılmaz. GTX 1080 Ti ile mutluluklar.

Ekran kartı konusunda AMD destekleyen birisiyile hele ki şu bütçeyle AMD destekleyen biriyle tartışmaya girmek gerçekten de mantıklı değil. İyi günler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tartışmayı sonlandırıyorum. Render konusunda 1080 Ti alabilir.

İki ayarı da denediğini dile getirmiş adam neyini anlamamışsın? İki ayarda da aynı performansı aldıgını söylüyor.

Ekran kartı konusunda AMD destekleyen birisiyile hele ki şu bütçeyle AMD destekleyen biriyle tartışmaya girmek gerçekten de mantıklı değil. İyi günler.
Düşük bütçede AMD daha sağlıklı.

Neyse konuyu saptırmayın. Konu sahibine soruyorum ekran kartı driverleri yüklü mü? Arkadaşınızın RAM'leri mi hızlı sizinki mi? Ekran kartı driverinden performans modunu seçebilirsiniz. Nvidia'nın driverlerinde böyle bir özellik vardı diye hatırlıyorum dönen bir logo vardı oradan kalite-dengeli-performans olarak değiştirebiliyordunuz tabii görüntü değişiyordu ama FPS fark ettiriyor olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kanka ikisini de test ettim bir tanıdıgım ile ve buldugum 1080 Ti gerçekten çok temiz ve uyguna denk geldi. O fiyata emin ol daha iyisi alınamazdı. (3.000TL)

Neyse konuyu saptırmayın. Konu sahibine soruyorum ekran kartı sürücüleri yüklü mü? Arkadaşınızın RAM'leri mi hızlı sizinki mi? Ekran kartı driverinden performans modunu seçebilirsiniz. NVIDIA'nın driverlerinde böyle bir özellik vardı diye hatırlıyorum dönen bir logo vardı oradan kalite-dengeli-performans olarak değiştirebiliyordunuz tabii görüntü değişiyordu ama FPS fark ettiriyor olması lazım.

Konu sahibi yakın bir arkadaşım, ve evet bahsettiginiz tüm her şeyi yaptık.

Kanka ikisini de test ettim bir tanıdıgım ile ve buldugum 1080 Ti gerçekten çok temiz ve uyguna denk geldi. O fiyata emin ol daha iyisi alınamazdı. (3.000TL)

Konu sahibi yakın bir arkadaşım, ve evet bahsettiginiz tüm her şeyi yaptık.
Hocam ne zaman aldınız bilmiyorum ama yakın bütçelerde RX 6600'ler var. 1080 Ti'nin kötü yanı çok fazla güç harcıyor (Nvidia sitesinde 250W yazıyor AMD'nin sitesinde ise RX 6600 için 132 W yazıyor) bir de eski kart olduğu için yıpranmış olabilir takılmalar yaşanabilir. Çok eski nesil bir kart hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı